Υπερμετάδοση σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων: Συνολικά 41 κρούσματα, «το μετάνιωσα» λέει ο διοργανωτής (pics)

Gazzetta team
Υπερμετάδοση σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων: Συνολικά 41 κρούσματα, «το μετάνιωσα» λέει ο διοργανωτής (pics)
Για την συνάντηση των swingers με τίτλο «Naughty in Nawlins» είχαν ληφθεί αυστηρά μέτρα, αλλά όσοι έδωσαν το παρών μάλλον ήταν... άτακτοι.

Όπως και να το κάνουμε, μία συγκέντρωση swingers σε ένα κλειστό χώρο, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό εν μέσω πανδημίας. Άρα, τα όσα ακολούθησαν μετά το «Naughty in Nawlins» που έγινε στη Νέα Ορλεάνη, μόνο ως φυσική εξέλιξη μπορεί να χαρακτηριστεί...

Όπως ανακοίνωσε ο Bob Hannaford, ο οποίος διοργανωτής του event, συνολικά από το πάρτι αυτό υπήρξαν 41 κρούσματα, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία πως μπορεί να είναι πολύ περισσότερα.

Και αυτό γιατί όπως αποκάλυψε οι περισσότεροι ήταν ασυμπτωματικοί, ενώ φοβάται πως κάποιοι απλά δεν έχουν ενημερώσει πως είναι θετικοί.

«Είχαμε 5 ανθρώπους που βρέθηκαν θετικοί την Δευτέρα. Την Τρίτη ανεβήκαμε στους 14 και την Τετάρτη στους 29, ενώ τώρα έχουμε 41 από τους 300 που ήταν στο event», έγραψε χαρακτηριστικά στο blog του, συνεχίζοντας: «Οι πιο πολλοί θα πείτε οτι είναι ένα ποστό της τάξεως του 13%, αλλά μάλλον είναι μεγαλύτερο, καθώς δεν έχουμε ιδέα πόσοι έκαναν τεστ μετά το event ή αν κάποιοι δεν μας το είπαν».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναγνωρίσει το λάθος του, γράφοντας: «Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, δεν θα έκανα το event, ακόμα και αν οι περισσότεροι από αυτούς τους 41 είναι ασυμπτωματικοί. Ξέρω όμως δύο ανθρώπου που πέρασαν πολύ δύσκολα και ο ένας φίλος χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Αν μπορούσα έστω και για ένα λεπτό πως κάποιος μπορεί να πάθει κάτι, δεν θα το έκανα».

Τέλος, αποκάλυψε τα μέτρα που είχαν ληφθεί: «Λάβαμε πολύ αυστηρά μέτρα και επιμείναμε στις θερμομέτρηση, στην διατήρηση αποστάσεων και στα αντισηπτικά.

Βάλαμε ειδικά βραχιολάκια σε κάθε έναν που έμπαινε. Όσοι είχαν αντισώματα είχαν δικό τους βραχιόλι. Με άλλο χρώμα ήταν όσοι είχαν κάνει πρόσφατα τεστ και είχε βγει αρνητικό. Μάλιστα, πάνω σε κάθε βραχιολάκι υπήρχε το όνομα αυτού που το φοράει και το πότε εξετάστηκε»
Απαιτήσαμε να φοράνε μάσκες σε όλους τους χώρους, ακόμα και στο ασανσέρ ή και στην ταράτσα που έγινε το πάρτι στην πισίνα
».

Εκ των πραγμάτων όμως, δεν ήταν αρκετά...