Survivor trailer: Η παιχτούρα ο Τριαντάφυλλος και τα δάκρυα της Μαριαλένας (vid)

Gazzetta team
Survivor trailer: Η παιχτούρα ο Τριαντάφυλλος και τα δάκρυα της Μαριαλένας (vid)
Οι αλλαγές στο Survivor φαίνεται ότι διαφοροποιούν για μία ακόμα φορά τις σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Τα νέα δεδομένα στο Survivor μετά τις αποχωρήσεις των James και Νίκου επηρεάζουν τις συμπεριφορές των παικτών, όπως φαίνεται μέσα από το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου.

Εκεί που ο Τριαντάφυλλος είχε καταφέρει να δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα μια αρμονική σχέση με την κόκκινη ομάδα, μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, έρχονται και πάλι οι εντάσεις.

Αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος μετά την απόδοση του Τριαντάφυλλου στο αγώνισμα επάθλου λέει: «Αποδεικνύεται ότι ο Ντάφυ τελικά είναι παιχτούρα! Έπρεπε να τον είχα διαλέξει πρώτο αντί του Σάκη. Κάπως έτσι μας τα έχει παρουσιάσει εδώ πέρα».

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται αρκετά ανεβασμένος μετά τις νίκες του απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο και ένας νέος κύκλος κόντρας ανοίγει ανάμεσα στους δύο παίκτες, με αφορμή το αγωνιστικό κομμάτι.

«Ποιος τον πιάνει τώρα τον Ντάφι», λέει η Μαριαλένα, ενώ ακολουθεί ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας, όπου κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του.

Στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού ο Τριαντάφυλλος είναι και πάλι στο επίκεντρο, ωστόσο αίσθηση προκαλεί το ξέσπασμα και τα κλάμματα της Μαριαλένας. «Δεν αξίζει αυτή η θέση, δεν μπορώ, το θεωρώ άδικο…», λέει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ