Έσταξε «φαρμάκι» για συμπαίκτη του ο Κώστας Παπαδόπουλος: «Με τρώει ο κ... μου, αυτός δεν είναι αληθινός στο Survivor (vid)

Gazzetta team
Έσταξε «φαρμάκι» για συμπαίκτη του ο Κώστας Παπαδόπουλος: «Με τρώει ο κ... μου, αυτός δεν είναι αληθινός στο Survivor (vid)
Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν πραγματικός χείμαρρος μιλώντας για την εμπειρία που βίωσε στο Survivor, ενώ δεν παρέλειψε να… καρφώσει συμπαίκτη και φίλο του.

Απολαυστικός και πάλι ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Love it» για όλα όσα πέρασε στο Survivor.

Ο ζαχαροπλάστης στο τέλος της συζήτησες εξαπέλυσε και μια… βόμβα για συμπαίκτη του, με τον οποίο μάλιστα, όπως είχε φανεί ήταν αρκετά κοντά μέσα στο παιχνίδι.

«Με τρώει ο κω…ς μου να στο πω. Ποιος δεν είναι αληθινός στο Survivor; Θες να σου πω; Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν είναι αληθινός», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος εξήγησε γιατί υποστηρίζει αυτή την άποψη: «Θυμήσου με εμένα που ήμασταν κολλητοί, υποομάδα, χώρισα. Τι είπε για μένα; Τα είπε όλα για μένα. Ο Κόρομι, γιατί δεν είναι πάλι φίλοι μαζί; Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι πάλι μαζί. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εκεί πέρα έχει κουραστεί πάρα πολύ και όπως είπα και ο Νίκος τη γυρίζει τη μπιφτέκα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ