Snik - Ηλιάνα: Ο ράπερ διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram

Gazzetta team
Snik - Ηλιάνα: Ο ράπερ διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram
Τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να μένει σε ξεχωριστά σπίτια, ωστόσο η κίνηση του Snik να διαγράψει φωτογραφίες με την Ηλιάνα, γεννάει πολλά ερωτηματικά για τη σχέση τους.

Τα γκρίζα σύννεφα που έχουν, εδώ και καιρό, απλωθεί στη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik, φαίνεται να οδηγούν προς τον οριστικό χωρισμό.

Τα τελευταία δημοσιεύματα, άλλωστε, τους ήθελαν να μένουν σε διαφορετικά σπίτια, προκειμένου να πάρουν λίγο χρόνο μόνοι τους και να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Να σημειωθεί πως άνθρωπος από το περιβάλλον τους είχε δηλώσει πρόσφατα, πως «υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό. Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, δεν αποκλείεται η μικρή αυτή απόσταση να τους κάνει καλό».

Καταπώς φαίνεται, η απομάκρυνση δεν έχει ευτυχισμένο τέλος, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, ο Snik έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, από το Instagram του, που σημαίνει ότι το ζευγάρι τραβάει χωριστούς δρόμους. Η δημοσιογράφος της εκπομπής, πάντως, τόνισε πως συνεχίζουν να είναι φίλοι στο Instagram, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει «καλά, είναι ένα βήμα πριν γίνει το unfollow».

Πηγή: reader.gr