Χαμός με Τζώρτζογλου στη Φάρμα: «Προδότη, σπιούνε, καρφί» (vids)

Gazzetta team
Χαμός με Τζώρτζογλου στη Φάρμα: «Προδότη, σπιούνε, καρφί» (vids)
Πανικός επικράτησε στην Φάρμα με πρωταγωνιστή τον Στράτο Τζώρτζογλου για κάποια λόγια που μεταφέρθηκαν στον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Έξαλλος έγινε ο Στράτος Τζώρτζογλου με κάποια λόγια που μετέφεραν οι συμπαίκτες του στην Φάρμα στον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Μαντζουράνης μετέφερε στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο ότι ο Στράτος είπε να προσέχουν τον Μιχάλη, κάτι που αρνήθηκε ο πρώτος ότι ειπώθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Ο Στράτος μίλησε για υπόγειες κινήσεις από τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, με στόχο να διχάσει μέσα στην Φάρμα και στην συνέχεια ξεκίνησε να ωρύεται για να βρει το δίκιο του: «Πήγε και με κάρφωσε ότι ρουφιάνεψα, πάρτε τώρα τον Βασίλη, τον αρχηγό σας…. Πήγε να πιάσει όλους τους άλλους εκτός από εμένα και τον Μιχάλη. Όποιος πιάνει εμένα στο στόμα του, ότι είμαι διαχωριστικό στοιχείο… Αυτά πρέπει να απαντηθούν. Εκεί βρίσκεται η σπιουνιά για να το μάθουν όλοι».

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εκρηκτική. «Θέλεις να με βάλεις να τσακωθώ με τον Μιχάλη; Ρε καρφί, ρε προδότη… Πότε του το είπες του Μιχάλη;», είπε σε έντονο τόνο στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Μην φωνάζεις. Γιατί βάζεις χέρι στο παιδί», του είπε ο Ιατρόπουλος για να πάρει την απάντηση από τον Τζώρτζογλου: «Αυτό δεν είναι παιδί».

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν σε έξαλλη κατάσταση με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να προσπαθεί να τον ηρεμήσει αλλά να μην τα καταφέρνει. Η ένταση από πλευράς Στράτου Τζώρτζογλου συνεχίστηκε, ωστόσο λίγο αργότερα όταν και κατάφερε να ηρεμήσει, μίλησε με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και οι δύο ηθοποιοί έλυσαν την παρεξήγηση που πήγε να δημιουργηθεί, αποδεικνύοντας ότι τους συνδέει μια δυνατή φιλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ