Σύζυγος Τριαντάφυλλου: «Δεν υπάρχει θέμα μεταξύ μας, είμαστε μαζί» (vid)

Gazzetta team
Σύζυγος Τριαντάφυλλου: «Δεν υπάρχει θέμα μεταξύ μας, είμαστε μαζί» (vid)
Η σύζυγος του Τριαντάφυλλου απάντησε ότι δεν υπάρχει θέμα στη σχέση τους μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που κατάφερε να βρει νικήτρια στον στίβο μάχη και να απολαύει το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι παίκτες επικοινώνησαν μέσω μηνυμάτων με κάποιο μέλος της οικογένειάς τους και τα συναισθήματα ήταν έντονα. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η επικοινωνία του Τριαντάφυλλου με την σύζυγό του Δήμητρα.

Ο τραγουδιστής της κόκκινης ομάδα ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός, όμως η σύζυγός του δεν έδειχνε να ανταποκρίνεται προκαλώντας την απορία του ίδιου για τη στάση της.

Το γεγονός αυτό, «άναψε» για τα καλά τις συζητήσεις στα σόσιαλ μίντια για τη σχέση του ζευγαριού και για το αν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ τους. Μάλιστα, το προφίλ της Δήμητρας στο Facebook και το «ελεύθερη» στην οικογενειακή κατάσταση έδωσε ακόμα μεγαλύτερη τροφή για σχόλια.

Την απάντηση έδωσε στην εκπομπή του ALPHA «Happy Day» ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος μίλησε με την σύζυγο του Τριαντάφυλλου. Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι πρόκειται για μια συνεσταλμένη γυναίκα χαμηλών τόνων, ενώ για το προφίλ στο Facebook είπε ότι είναι παλιό και δεν το χρησιμοποιεί. Μάλιστα, το είχε δημιουργήσει πριν καν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο.

Όσο για τη σχέση τους, αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον σύζυγό της και πως είναι κανονικά μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ