Ο Μαμαλάκης πήρε θέση στην κόντρα Μπαρμπαρίγου-Πετρετζίκης: «Καμία συνταγή δεν σε κάνει πλούσιο»

Gazzetta team
Ο Μαμαλάκης πήρε θέση στην κόντρα Μπαρμπαρίγου-Πετρετζίκης: «Καμία συνταγή δεν σε κάνει πλούσιο»
Θέση για τη μαγειρική κόντρα ανάμεσα στον Άκη Πετρετζίκη και την Αργυρώ Μπαμπαρίγου πήρε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Άκη Πετρετζίκη στην μαγειρική «κόντρα» με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πήρε ο Ηλίας Μαμαλάκης με μια ανάρτησή του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ξέσπασε κατά ενός σεφ, τον οποίο δεν κατονόμασε, λέγοντας ότι της έκλεψε μια συνταγή και την παρουσίασε ως δική του. Η γνωστή σεφ αναφερόταν στην γαλατόπιτα Μάνης που παρουσίασε ο Άκης Πετρετζίκης στην εκπομπή του.

Στη συνέχεια ο Άκης Πετρετζίκης απάντησε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μέσα από το Instagram, αφού έγραψε: «Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται… Βαρκούλες αρμενίζουν… tip: αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα».

Στην μαγειρική αυτή «κόντρα» πήρε θέση ο Ηλίας Μαμαλάκης, οποίος έγραψε: «Οι συνταγές δεν έχουν ιδιοκτήτη. Ούτε πατεντάρουνται. Από την στιγμή που δημοσιοποιείς την συνταγή ανήκει σ όλους. Άλλωστε καμία μα καμία συνταγή δεν σε κάνει πλούσιο. Ούτε σου δίνει παράσημο τιμής. Και αν ποτέ στην ζωή του φτιάξεις κάτι εξαιρετικό. Κρατά την συνταγή κρυφή. Όπως το ραβανί Βέροιας. Την σάλτσα cafe de Paris κτλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ