Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor: «Από σήμερα δεν θα εμπιστεύομαι ούτε τη σκιά μου μέχρι να φύγω» (vid)

Gazzetta team
Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor: «Από σήμερα δεν θα εμπιστεύομαι ούτε τη σκιά μου μέχρι να φύγω» (vid)
Στο Survivor, η Ελευθερία Ελευθερίου, απομονωμένη από την υπόλοιπη ομάδα, δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται ούτε τη σκιά της.

Από τη μέρα που διαλύθηκαν οι ομάδες και δημιουργήθηκαν ξανά από το μηδέν, από τους Κοψιδά και Καφετζή, οι μπλε έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα στο Survivor.

Με οκτώ διαδοχικές νίκες, η ομάδα που επέλεξε να έχει ο Τζέημς Καφετζής έκανε καλό σκορ. Μετά πήρε δύο νίκες στη σειρά η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά, αλλά οι μπλε επανήλθαν στις νίκες. Το συνολικό σκορ ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους είναι προς το παρόν στο 9-2.

Επόμενη αναμέτρηση στο αποψινό επεισόδιο, όπου ένας απαιτητικός στίβος μάχης περιμένει τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Βέβαια, ο Τριαντάφυλλος ζει το δικό του… παραμύθι στον Άγιο Δομίνικο. Νιώθει Ταρζάν, και προσπαθεί να το δείξει με κάθε ευκαιρία. Γι’ αυτό άλλωστε και αποφάσισε να βρει ένα κλαδί, και προσπάθησε να μιμηθεί με ακρίβεια μία σκηνή από τον Ταρζάν, αλλά χωρίς επιτυχία.

Από την άλλη, η Ελευθερία Ελευθερίου είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και νιώθει εντελώς απομονωμένη από την ομάδα των Μπλε. Σε απόσπασμα που προέβαλε εκπομπή του ΣΚΑΙ, βλέπουμε την τραγουδίστρια να δηλώνει ότι ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο και ότι μέχρι να φύγει δεν θα εμπιστεύεται ούτε τη σκιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ