Το μήνυμα όλο νόημα του Μποτρίνι στο Instagram (pic)

Gazzetta team
Το μήνυμα όλο νόημα του Μποτρίνι στο Instagram (pic)
Ο Έκτορας Μποτρίνι έκανε μια ανάρτηση στο instagram στην οποία όπως φαίνεται, θέλει να περάσει ένα μήνυμα.

Σάλο είχε προκαλέσει λίγες ημέρες πριν, το θέμα με την καταγγελία ενός 19χρονου σπουδαστή ο οποίος εργαζόταν στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος είχε καταγγείλει πως δεχόταν επιθέσεις με καυτό λάδι στα χέρια και εγκαύματα με εργαλεία μαγειρικής από τον υπεύθυνο κουζίνας στο εστιατόριο του διάσημου σεφ. Επιπλέον, όπως κατήγγειλε, ο υπεύθυνος κουζίνας του εστιατορίου τον αποδοκίμαζε φραστικά και του ασκούσε λεκτική βία.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Η έκθεση έχει δοθεί στις δικαστικές αρχές όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν μπορεί να διαπιστωθεί πώς προκλήθηκαν οι θερμικές βλάβες στα χέρια του σπουδαστή, εάν δηλαδή τινάχθηκε το λάδι από το τηγάνι ή εάν κάποιος του το πέταξε.

Ο Έκτορας Μποτρίνι, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έριξε τα καρφιά του και ξέσπασε κατά ορισμένων ανθρώπων.

«Το πρόβλημα δεν είναι που όλοι κατάγονται από τον Αδάμ και την Εύα. Είναι που κάποιοι κατάγονται από το σκουλήκι που βρισκόταν μέσα στο μήλο», έγραψε ο Έκτορας Μποτρίνι στο ποστ του.