Ανακοίνωση από Άδωνι: «Δεν υπάρχει πρόστιμο για όποιον φεύγει στις 23:00 από εστιατόριο» (vid)

Gazzetta team
Ανακοίνωση από Άδωνι: «Δεν υπάρχει πρόστιμο για όποιον φεύγει στις 23:00 από εστιατόριο» (vid)
Αντικρουόμενες απόψεις από τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας όταν ανοίξει η εστίαση.

Θoλό παραμένει το τοπίο σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας και το τί θα ισχύει από τις 3 Μαΐου που θα ανοίξει η εστίαση.

Θυμίζουμε οτι σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, το ωράριο των επιχειρήσεων αυτών θα είναι μέχρι τις 23:00, ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως από εκείνη τη στιγμή θα υπάρχει σχετική απαγόρευση με τις γνωστές εξαιρέσεις (εργαζόμενοι, λόγοι υγείας κτλ).

Το Σάββατο το πρωί όμως, ο Άδωνις Γεωργιάδης έθεσε το όλο θέμα σε νέα βάση...

Ο Υπουργός Ανάπτυξης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο και άφησε να εννοηθεί πως είτε θα αλλάξει η ώρα έναρξης της απαγόρευσης κυκλοφορίας, προκειμένου ο πελάτης να φεύγει στις 23:00 που σταματάει η λειτουργία των επιχειρήσεων, είτε θα καταργηθεί τελείως.

«Το ωράριο για τα εστιατόρια θα είναι μέχρι τις 23:00. Δε θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 23:00. Άρα μπορούν να κόψουν απόδειξη στις 23:00. Αν κάποιος φύγει στις 23:00 από το κατάστημα για να πάει σπίτι του δεν έχει κανένα πρόβλημα. Κατά συνέπεια, δεν λέω οτι είναι το τέλειο και ιδανικό ωράριο, αλλά αν κάποιος τελειώσει την δουλειά του στις 20:30, μπορεί να κάτσει δύο ώρες να φάει», με τους παρουσιαστές να τον ρωτούν οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για κάποιον που θα βρεθεί έξω στις 23:00: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα την ώρα που θα ανοίξει η εστίαση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ