Χαμός με Μπογδάνο: «Όταν ρωτάτε τί μήνυμα έστειλε ο Πρωθυπουργός, γελοιοποιείστε» (vid)

Gazzetta team
Χαμός με Μπογδάνο: «Όταν ρωτάτε τί μήνυμα έστειλε ο Πρωθυπουργός, γελοιοποιείστε» (vid)
Εκρηκτική παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος και αυτός τόνισε οτι στέλνοντας 6 μπορεί κάποιος να απομακρυνθεί για σωματική άσκηση από τον τόπο κατοικίας.

Ένας μικρός χαμός έγινε το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του ΑΝΤ1 κατά την διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», όπου φιλοξενούμενος ήταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μεταξύ των θεμάτων που κλήθηκε να σχολιάσει ο βουλευτής της ΝΔ ήταν και αυτό της viral φωτογραφίας του Κυριάκου Μητσοτάκη από την βόλτα του στην Πάρνηθα.

Εκεί λοιπόν υπήρξε ένταση με τον δημοσιογράφο Γιάννη Στρατάκη, όταν ο τελευταίος του επεσήμανε οτι ο Πρωθυπουργός καταπάτησε τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Τι παραβίασε; Ποδήλατο κάνεις χωρίς μάσκα», είπε και εκεί δέχθηκε την ερώτηση «τι μήνυμα έστειλε για να πάει στην Πάρνηθα;» που προκάλεσε την έκρηξη του κ. Μπογδάνου: «Κύριε Στρατάκη δεν παραλογίζεστε απλά, γελοιοποιείται την ιδιώτητά σας. Όταν ρωτάτε τί νούμερο έστειλε ο Πρωθυπουργός για να πάει στην Πάρνηθα, γελοιοποιείται την ιδιώτητά σας, δεν ντρέπεστε που λέγεστε δημοσιογράφος; Τι μήνυμα έστειλε ο Πρωθυπουργός; Το να ρωτάτε τι μήνυμα έστειλε ο Πρωθυπουργός για κάνει ποδήλατο στην Πάρνηθα είναι γελοίο.».

Μάλιστα το λάθος που αναγνώρισε ο βουλευτής της ΝΔ είναι πως διέρρευσαν οι φωτογραφίες, οι οποίες θα έπρεπε να μείνουν κρυφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ