«Λυπάμαι»: Ο Κουμουτσάκος απολογήθηκε που κοινώνησε χωρίς καμία προφύλαξη

Gazzetta team
«Λυπάμαι»: Ο Κουμουτσάκος απολογήθηκε που κοινώνησε χωρίς καμία προφύλαξη
Τη λύπη του, που δημιούργησε θέμα, όπως λέει χαρακτηριστικά, μετά τη φωτογραφία η οποία τον απεικονίζει να λαμβάνει Θεία Κοινωνία, χωρίς προφυλάξεις, εξέφρασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία και ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα.

Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας», έγραψε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στο Twitter.

Θυμίζουμε, ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου βρέθηκε στον ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού και μετά το τέλος της λειτουργίας, κοινώνησε κανονικά, χωρίς να λαμβάνει κάποιο μέτρο προφύλαξης κατά του κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως η φωτογραφία αυτή παρουσιάστηκε από το σάιτ romfea.gr ως απάντηση του Υπουργού στις προ ημερών δηλώσεις του καθηγητή Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλη Δερμιτζάκη, ο οποίος είχε δηλώσει πως πριν κλείσουν οι επιχειρήσεις θα έπρεπε να είχε σταματήσει η Θεία Κοινωνία να γίνεται με αυτόν τον τρόπο.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς όχι απλά στέλνει λάθος μηνύματα στους πολίτες, αλλά δίνει... τροφή στους συνωμοσιολόγους.