Καράογλου: «Θα επισπευσθούν οι διαδικασίες για το γήπεδο του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Καράογλου: «Θα επισπευσθούν οι διαδικασίες για το γήπεδο του ΠΑΟΚ»
Τι υποστήριξε ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, για τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την Κυβέρνηση προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για το γήπεδο του Δικεφάλου.

Παρότι βρισκόταν εκτός ατζέντας, το θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, συζητήθηκε τελικά στην σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με φορείς της Θεσσαλονίκης, στο υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, δόθηκαν όλες οι οδηγίες προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για το γήπεδο του Δικεφάλου.

«Δόθηκαν όλες οι οδηγίες που έπρεπε να δοθούν ώστε να επισπευσθεί όσο γίνεται αυτή η διαδικασία, ώστε αυτή η μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, να κατορθώσει να χτίσει το γήπεδο της», τόνισε ο κ. Καράογλου.

ΠΕΤΣΑΣ: «ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ3, μεταξύ άλλων στάθηκε και στο θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως το μεγαλόπνοο σχέδιο του «Δικεφάλου» θα προχωρήσει κανονικά.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Ο Δικέφαλος δεν θέλει κλουβί για να μείνει μέσα, θέλει γήπεδο για να ανοίξει τα φτερά του. Επομένως, το γήπεδο θα προχωρήσει, αυτή είναι η συμφωνία. Ο Δήμος έχει αναλάβει να δει τα θέματα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη, η αρμόδια επιτροπή που ασχολείται με τα τεχνικά ζητήματα να συναντηθεί με τον αρμόδιο Υφυπουργό, τον κ.Οικονόμου, σε μια ξεχωριστή σύσκεψη για να δρομολογηθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες του έργου. Το έργο θα γίνει. Είναι σαφής δέσμευση, επιτρέψτε μου να επιφυλαχτώ για το χρονοδιάγραμμα μέχρι να γίνει η σύσκεψη με τον κ. Οικονόμου».

ΠΗΓΗ: Thestival