Σοκ στη Ρωσία: Δολοφονήθηκε με βέλος από βαλλίστρα ο «βασιλιάς των λουκάνικων» (pic)

Gazzetta team
Σοκ στη Ρωσία: Δολοφονήθηκε με βέλος από βαλλίστρα ο «βασιλιάς των λουκάνικων» (pic)
Άγνωστοι εισέβαλαν στο εξοχικό του Ρώσου μεγιστάνα, γνωστού και ως «βασιλιά των λουκάνικων», Βλαντίμιρ Μαρουγκόφ, έδεσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του και αφού του ζήτησαν να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο σπίτι, τον σκότωσαν με βέλος από βαλλίστρα!

Σοκαρισμένη είναι κοινή γνώμη στη Ρωσία από τη δολοφονία του Ρώσου μεγιστάνα, γνωστού και ως «βασιλιά των λουκάνικων», Βλαντίμιρ Μαρουγκόφ.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, μασκοφόροι εισέβαλαν στο εξοχικό του στα περίχωρα της Μόσχας, έδεσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του και αφού του ζήτησαν να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο σπίτι, τον σκότωσαν με βέλος από βαλλίστρα!

Η σύζυγός του κατάφερε να απελευθερωθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία, όταν, όμως, οι αξιωματικοί της αστυνομίας έφτασαν στο σπίτι, ο σύζυγός της ήταν ήδη νεκρός...

Η Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας (κάτι σαν το FBI στην Αμερική) δεν αναφέρει το όνομα του Ρώσου μεγιστάνα στην ανακοίνωσή της, αλλά το τηλεοπτικό δίκτυο REN TV και άλλα ρωσικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι πρόκειται για τον Βλαντίμιρ Μαρουγκόφ, ιδιοκτήτη των αλλαντοβιομηχανιών «Λουκάνικα Οζιόρσκι» και «Αυτοκρατορία του Κρέατος». Ο Μαρουγκόφ ήταν επίσης ιδιοκτήτης των εταιρειών «Stroi-proekt» και «CK-Teploset».

Οι άνδρες της Ανακριτικής Επιτροπής βρήκαν το φονικό όπλο και εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, σε ένα χωριό, στα περίχωρα της πόλης Ίστρα, μιας πόλης που βρίσκεται δυτικά της Μόσχας, όπου οι εύποροι Ρώσοι έχουν τα εξοχικά τους, τις γνωστές ντάτσες, στις οποίες περνούν τα σαββατοκύριακα.