Παράδεισος: Η Atari φτιάχνει ξενοδοχείο με κονσόλες σε κάθε δωμάτιο (pics & vid)

Gazzetta team
Παράδεισος: Η Atari φτιάχνει ξενοδοχείο με κονσόλες σε κάθε δωμάτιο (pics & vid)
Τον παράδεισο των απανταχού gamers ετοιμάζει η Atari, καθώς θα φτιάξει ξενοδοχείο με κονσόλες σε κάθε δωμάτιο!

Διακοπές με video games; Ναι!

Εκτός, βέβαια, αν η κοπέλα σας δεν συμφωνεί και τόσο...

Η θρυλική Atari, ωστόσο, ετοιμάζει έναν πραγματικό παράδεισο για τους απανταχού gamers, καθώς εισέρχεται στις επιχειρήσεις φιλοξενίας, εγκαινιάζοντας μία αλυσίδα ξενοδοχείων στις ΗΠΑ με θέμα τα video games! Και, σωστά μαντέψατε, κάθε δωμάτιο θα έχει κονσόλες για «λιώσιμο»!

Η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της την περασμένη εβδομάδα, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για σύμπραξη με τον όμιλο GSD Group και την εταιρεία αξιοποίησης ακινήτων True North Studio, ενώ την αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό τις έχει αναλάβει η Gensler. Από τις εικόνες, που συνοδεύουν το σχετικό δελτίο τύπου, διαπιστώνει κανείς ότι θα πρόκειται για μία τρομερή ρετρό εμπειρία!

Το πρώτο από αυτά τα Atari Hotels αναμένεται να ανοίξει στο Λας Βέγκας πριν φύγει το 2020 και θα προσφέρει διαμονή και ψυχαγωγία με συμμετοχή σε live esports εκδηλώσεις, καθώς και παιχνίδια σε ειδικούς χώρους με εγκαταστάσεις εικονικής πραγματικότητας VR/AR.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την GSD Group και την True North Studio για να δημιουργήσουμε τα πρώτα ξενοδοχεία Atari στις ΗΠΑ», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Atari, Fred Chesnais. «Μαζί θα χτίσουμε έναν χώρο που θα είναι πολλά περισσότερα από ένα μέρος διαμονής. Η Atari είναι ένα εικονικό παγκόσμιο εμπορικό σήμα που έχει απήχηση σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, χωρών, πολιτισμών και ανυπομονούμε οι λάτρεις και οι οικογένειές τους να απολαύσουν αυτήν τη νέα φιλοσοφία ξενοδοχείου» πρόσθεσε.