Έξαλλη η Μάρλεν με τον Γιώργο στο MasterChef: «Να πάει να φάει καμιά στάκα να στανιάρει» (vid)

Gazzetta team
Έξαλλη η Μάρλεν με τον Γιώργο στο MasterChef: «Να πάει να φάει καμιά στάκα να στανιάρει» (vid)
Άναψαν τα αίματα (πάλι) στο MasterChef, με τη Μάρλεν να γίνεται έξαλλη με τον Γιώργο.

Στον «τοίχο» του MasterChef κλήθηκαν να αναμετρηθούν οι οκτώ καλύτεροι μάγειρες το βράδυ της Τετάρτης

Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Πουλμέντη, η νέα ομαδική δοκιμασία φαίνεται πως ήρθε, προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο...

Σε αυτήν τη δοκιμασία, λοιπόν, δύο ομάδες θα χρειαστεί να δουλέψουν σε απόλυτη αρμονία και η καθεμία καλείται να συνεργαστεί με την υποομάδα της, προκειμένου να παραδώσουν μαζί στους κριτές έξι όμοια πιάτα.

Πρώτος αρχηγός ήταν ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο οποίος είχε το προνόμιο να επιλέξει τον δεύτερο. Και επέλεξε τη Μάρλεν Γρυντάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι ξαφνικά είχα πολλές προτάσεις για αρχηγούς. Σταύρος, ο Σταυρής, ο Μπέλλος. Εγώ αποφάσισα να μπει η Μάρλεν, γιατί δεν έχει μπει σαν αρχηγός, ενώ οι υπόλοιποι επτά έχουν μπει. Οπότε, Μάρλεν, είναι η μέρα σου».

Τα πήρε η Μάρλεν

Τα λεγόμενά του, ωστόσο, εξόργισαν τη Μάρλεν, που είπε prive στην κάμερα: «Με διάλεξε ο Γιώργος... Εντάξει, με διάλεξε για να πάω στον ντάκο μια ώρα αρχύτερα! Γι’ αυτό! Τι γιατί; Ε, ποιος είναι ο λόγος;».

Μπροστά στους τρεις κριτές, βέβαια, τόνισε «δεν το ήξερα. Περίμενα, επειδή την άλλη φορά δεν με είχε βάλει, ότι θα παίξει έτσι και ότι θα πάρει όλους τους καλούς στην ομάδα του».

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια για τον Γιώργο, και πάλι μπροστά στην κάμερα: «Να πάει να φάει καμιά στάκα να στανιάρει κιόλας, και μετά να έρθει να μου μιλήσει»