Ο πιο τσαμπουκαλής του Best Friends Fear: Δεν «μάσησε» με τα... θηρία (vid)

Gazzetta team
Ο πιο τσαμπουκαλής του Best Friends Fear: Δεν «μάσησε» με τα... θηρία (vid)
Ο Βίκτωρας Άντζος μόλις είδε τον φίλο του χτυπημένο κόντεψε να επιτεθεί στα... βουνά του Σάββα Πούμπουρα.

Το Best Friends Fear με τον Σάββα Πούμπουρα επέστρεψε χθες το βράδυ στις τηλεοράσεις και το τελευταίο θύμα της εκπομπής ήταν ο Βίκτωρας Άντζος.

Το concept της φάρσας που του είχε στήσει ο φίλος του, Θάνος Γεράγγελος ήταν το εξής...

Πήγαν μαζί στο σπίτι ενός υποτιθέμενου φίλου του Θάνου για να πάρουν κάποια πράγματα λόγω μετακόμισης, όμως μόλις μπήκαν εκεί διαπίστωσαν οτι ο χώρος ήταν παραβιασμένος.

Ενώ λοιπόν κοίταζαν το χώρο, ξαφνικά μπήκαν οι συνεργάτες του Σάββα Πούμπουρα που άρχισαν να τους τραμπουκίζουν, θεωρώντας πως ήταν βαλτοί για να κλέψουν κάποια πολύτιμα αντικείμενα που ήταν μέσα.

Τον Θάνο τον πήραν σε ένα άλλο δωμάτιο και στο σαλόνι έμεινε ο Βίκτωρας μαζί με τους δύο σωματώδεις ηθοποιούς της εκπομπής... Παρά την τρομοκρατία και τις απειλές που δεχόταν, δεν έδειξε να... μασάει, ζητώντας συνεχώς να πάει εκεί που ήταν ο φίλος του, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να χρειαστεί να τον βάλουν με το ζόρι να κάτσει κάτω.

Όταν μάλιστα τον έφεραν δίπλα του και ήταν ματωμένος και με αίματα, εκεί ο Βίκτωρας τρελάθηκε και σχεδόν επιτέθηκε στα... θηρία. Βλέποντας τις σκηνές αυτές ο Σάββας Πούμπουρας εμφανίστηκε γρηγορότερα στην σκηνή, καθώς αντιλήφθηκε οτι τα πράγματα ήταν έτοιμα να ξεφύγουν.

Δείτε όλη την φάρσα στο 35:02 του παρακάτω video...