Αρκούδα μπήκε σε καταφύγιο και έκλεψε καραμέλες και μπύρες! (vid)

Gazzetta team
Αρκούδα μπήκε σε καταφύγιο και έκλεψε καραμέλες και μπύρες! (vid)
Οι αρκούδες μάλλον ήθελαν κάτι να τσιμπήσουν μαζί με την μπυρίτσα.

Τέσσερις αρκούδες πλησίασαν ένα καταφύγιο σε ορεινή περιοχή του Τενεσί και η μία μπήκε μέσα ενώ οι άλλες τρεις έκαναν βόλτες απ΄έξω.

Το καταφύγιο το νοίκιαζαν δυο ζευγάρια, αλλά μέσα στο σπίτι ήταν μόνο οι γυναίκες αφού οι δυο σύζυγοί τους έπαιζαν γκολφ.

Έντρομες είδαν τις αρκούδες και ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο, από όπου τραβούσαν βίντεο.

«Η αρκούδα σκόνταψε στα σκουπίδια, σκόνταψε σ’ ένα βιβλίο, κατέστρεψε μερικές τράπουλες και χάλασε πολλά πράγματα. Υπήρχαν γρατσουνιές στους τοίχους και στο πάτωμα», δήλωσε η Michelle Eberhart, η μια εκ των δυο γυναικών που ήταν στο σπίτι.

Όπως ανέφερε η Eberhart η αρκούδα πήρε καραμέλες, ένα κιλό M & M's, δύο σακούλες πατατάκια και φυστικοβούτυρο.

Οι δυο γυναίκες κάλεσαν την αστυνομία η οποία κατάφερε να τις απομακρύνει, αλλά οι αρκούδες πριν φύγουν πήραν επίσης ένα φάρμακο για αλλεργία, δυο μπύρες και δυο κουτιά Coca Cola light!

Ο Μάθιου Κάμερον, εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πόρων Άγριας Ζωής του Τενεσί, δήλωσε στο CNN ότι οι αρκούδες ήταν πιθανότατα μωρά που μάθαιναν από τη μητέρα τους να αναζητούν ανθρώπινη τροφή.

«Η διάρρηξη που έκαναν αυτές οι αρκούδες είναι σπάνια, αλλά δεν αποκλείεται να συμβαίνει στις αρχές της άνοιξης αφού ακόμα δεν έχουν φυσικές πηγές τροφίμων», πρόσθεσε.

«Δυστυχώς, αυτή η έλλειψη διαθέσιμων, φυσικών τροφίμων οδηγεί μερικές αρκούδες να αναζητήσουν ανθρώπινα τρόφιμα», είπε.

«Αυτή η επιθετική συμπεριφορά θα συνεχιστεί μέχρι να αρχίσουν να ωριμάζουν τα καλοκαιρινά μούρα», κατέληξε.