MasterChef: «Καταφέραμε να την στείλουμε στα κομμωτήρια», φαρμάκι από την Ντέμη για την Κατερίνα (vid)

Gazzetta team
MasterChef: «Καταφέραμε να την στείλουμε στα κομμωτήρια», φαρμάκι από την Ντέμη για την Κατερίνα (vid)
Απίστευτες εκφράσεις και φαρμακερές ατάκες ακούστηκαν από κάποιες παίκτριες για την Κατερίνα μετά που αποχώρησε από το MasterChef.

Η Κατερίνα Λένη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef καθώς η παρασκευή της σε σχέση με εκείνες τις Μαριάννας και της Ντέμης, δεν ικανοποίησε τους κριτές.

Συγκεκριμένα, δεν έβαλε καθόλου την γαρίδα (που έπρεπε) να βάλει στο πιάτο που έπρεπε να φτιάξει στην δοκιμασία αποχώρησης.

Ωστόσο μετά που της ανακοινώθηκε πως δεν θα είναι στην τελική δεκάδα, κάποιοι από τους συμπαίκτες της είπαν αρκετά φαρμακερές ατάκες για εκείνη.

Η Ντέμη σχολίασε πως δεν πίστευε ότι θα έφευγε η Κατερίνα αλλά τελικά χάρηκε με αυτή την αποχώρηση και ανέφερε στην κάμερα: «το όνειρό μου στον διαγωνισμό έγινε πραγματικότητα. Μαζί με την Μαριάννα καταφέραμε να στείλουμε την Κατερίνα στα κομμωτήρια που της αρέσουν και πολύ και κάνει και εξαιρετική δουλειά».

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες στο σπίτι, όταν είδαν πως η Κατερίνα δεν επέστρεψε, η Μάρλεν την αποκάλεσε κατσαρίδα και είπε: «Μας φαίνεται απίστευτο ότι συνέβη αυτό, το ότι έφυγε η Κατερίνα. Είναι σαν την κατσαρίδα. Η κατσαρίδα επιβιώνει σε όλες τις συνθήκες».

«Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της Μάρλεν, όταν είπε ότι έφυγε η κατσαρίδα. Χρησιμοποίησε αυτή τη λέξη, όταν πριν δύο μέρες με κατηγόρησε ότι με την πλάκα που κάνω ότι σε ενοχλεί, και λες αυτά τώρα, νομίζω ότι δεν κολλάει με αυτό που έλεγες πριν δύο μέρες», είπε ο Τζον, ο οποίος μαζί με τους Σταύρο, Σταυρή, Γιώργο, Μαρία και Δημήτρη κράτησαν χαμηλούς τόνους.

Αντίθετα η Μαριάνα, η Μάρλεν και η Ντέμη έδειχναν να χαίρονται πολύ με την αποχώρησή της και το εξέφρασαν.