MasterChef: «Ο Κοντιζάς είναι ο έρωτας της ζωής μου», είπε η Μαριάννα

Gazzetta team
MasterChef: «Ο Κοντιζάς είναι ο έρωτας της ζωής μου», είπε η Μαριάννα
Την ιδιαίτερη συμπάθειά της στο πρόσωπο του Σωτήρη Κοντιζά εξέφρασε η Μαριάννα κατά την διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef.

H Μαριάννα είναι μια από τις παίκτριες που επέστρεψαν στο MasterChef την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας στην ομαδική διαδικασία, οι παίκτες βρέθηκαν στο «Σταύρος Νιάρχος» όπου μαγείρεψαν για υψηλούς προσκεκλημένους και συγκεκριμένα την Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργκρέτε Βεστάγκερ και τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά.

Το άγχος των παικτών ήταν εμφανές ώστε να παρουσιάσουν ωραία πιάτα, ωστόσο οι κριτές πήγαιναν στους πάγκους που έφτιαχναν τα φαγητά και τους ρωτούσαν τι κάνουν.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πλησίασε την Μαριάννα και την ρώτησε πως αισθάνεται που επέστρεψε και συμμετέχει ξανά σε ομαδική δοκιμασία και εκείνη απάντησε «πολύ ωραία, αλλά πρέπει να σας αφήσω γιατί βιάζομαι».

Στην συνέχεια μιλώντας στην κάμερα ανέφερε «Στεναχωρήθηκα πραγματικά γιατί δεν μπόρεσα να του μιλήσω καθόλου. Βιαζόμουνα. Αλλά δεν πιστεύω να με παρεξήγησε. Πιστεύω θα του άρεσε κιόλας γιατί όταν είμαι στην κουζίνα δεν θέλει να δίνω σημασία σε κανέναν. Ακόμη και σ’ εκείνον».

Στην συνέχεια ο κριτής πήγε στην Μαρία η οποία του είπε «προσπαθώ να κάνω ντολμαδάκια αλλά με έχετε αγχώσει. Φύγετε» με την Μαριάννα να της απαντά «μη μιλάς έτσι στον κύριο Κοντιζά ρε Μαρία» και στην συνέχεια είπε στην κάμερα «σε όλη την Ελλάδα αρέσει ο κύριος Κοντιζάς, δεν είμαι η μόνη, δεν νομίζω να με παρεξηγήσει κανένας κιόλας αλλά.. δεν αντέχω νομίζω ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως και η Μάρλεν του έχει αδυναμία και μάλιστα σε προηγούμενο επεισόδιο τον χαρακτήρισε «τραχανά» της.