Έξαλλη η σύντροφος του παίκτη στο «Deal για 2»: «Γιατί δεν με ακούς;» (pics & vid)

Gazzetta team
Έξαλλη η σύντροφος του παίκτη στο «Deal για 2»: «Γιατί δεν με ακούς;» (pics & vid)
Λογικά έπεσε... παντόφλα στο σπίτι μετά την εξέλιξη στο «Deal για 2»!

Νωρίς νωρίς άρχισε η... μουρμούρα!

O Θανάσης από το Αγρίνιο και η Ελευθερία από τη Θήβα, που θα αρραβωνιαστούν τον Μάρτιο και χρειάζονται χρήματα για τον γάμο τους και τη μελλοντική τους οικογένεια, έπαιξαν στο σημερινό «Deal για 2».

Επέλεξαν, λοιπόν, το κουτί με το Νο. 22, για να τιμήσουν την επέτειο της σχέσης τους.

Οι δυο τους, ωστόσο, μπροστά, φυσικά, σε συγγενείς και φίλους, που άνοιγαν τα κουτιά, διαφώνησαν πολλές φορές για τις επιλογές, αλλά και για τις αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν, ακούγοντας τις προσφορές του τραπεζίτη.

Προς το τέλος και ενώ τα πράγματα δεν πήγαιναν και πολύ καλά, καθώς είχαν διώξει σχεδόν όλα τα μεγάλα ποσά, μένοντας με τα 100, 2.000 και 3.000 ευρώ, η προσφορά του τραπεζίτη ήταν 1.600 ευρώ και ο Θανάσης πήρε την πρωτοβουλία να χτυπήσει τρεις φορές το κουτί.

Για καλή του τύχη, τα 100 ευρώ έφυγαν από το παιχνίδι και έμειναν μέσα οι 2.000 και 3.000 ευρώ.

Ο τραπεζίτης πήρε ξανά τηλέφωνο και τους πρόσφερε 2.600 ευρώ. Εκείνη τη στιγμή, η Ελευθερία είπε να δεχτούν την προσφορά, αλλά ο Θανάσης χτύπησε και πάλι τρεις φορές το κουτί, κάνοντας έξαλλη τη σύντροφό του, που σηκώθηκε πάνω και του έριξε... ένα βλέμμα. Μα ένα βλέμμα! «Γιατί δεν με ακούς;», του είπε, με τον Θανάση να της απαντά «κάτσε κάτω».

Η Ελευθερία, τελικά, είχε δίκιο, καθώς το τελευταίο κουτί που άνοιξαν είχε μέσα τις 3.000, ενώ το δικό τους τις 2.000 ευρώ.

Λογικά έπεσε παντόφλα μετά.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 39:01 του video εδώ.