Πιστός σκύλος περιμένει το αφεντικό του στην όχθη της λίμνης που πνίγηκε (vid)

Gazzetta team
Πιστός σκύλος περιμένει το αφεντικό του στην όχθη της λίμνης που πνίγηκε (vid)
O Mee από την προηγούμενη Παρασκευή δεν φεύγει από την όχθη του ποταμού που πνίγηκε το αφεντικό του.

Το πόσο πιστοί φίλοι του ανθρώπου είναι σκύλοι, άπαντες το γνωρίζουν. Απλά το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί ακόμα μία επιβεβαίωση...

Ο Somprasong Srithongkhum υπό κανονικές συνθήκες κάθε πρωινό επισκεπτόταν το δάσος του Chanthaburi στην Ταϊλάνδη, όμως το προηγούμενο βράδυ δεν αισθανόταν καλά και είπε στον ξάδελφό του πως δεν θα πάει.

Το πρωί, αυτός τον επισκέφτηκε για να δει αν είναι καλά και αν χρειαζόταν κάποια βοήθεια, αλλά δεν τον βρήκε εκεί.

Έτσι, άρχισε να τον αναζητεί στην τριγύρω περιοχή και τότε εντόπισε τον σκύλο του, που τον φώναζε Mee να περιμένει στις όχθες του ποταμού, δίπλα από τις παντόφλες του 56χρονου.

Αμέσως ο Somporn κατάλαβε πως κάτι δεν είχε πάει καλά και ειδοποίησε τις αρχές που έφτασαν με δύτες για να ερευνήσουν την περιοχή. Μέσα σε δέκα λεπτά όμως ανακάλυψαν το άψυχο σώμα του Somprasong Srithongkhum στον βυθό της λίμνης.

Όλα δείχνουν οτι την ώρα που περπατούσε στην λίμνη, η κατάστασή του χειροτέρεψε και έπεσε μέσα, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Από την προηγούμενη Παρασκευή όμως που έγινε το τραγικό αυτό περιστατικό, ο 6 ετών σκύλος παραμένει κολλημένος εκεί, περιμένοντας το αφεντικό του.

Παρά τις προσπάθειες συγγενών και φίλων να τον πάρουν από το σημείο, εκείνος πάντα επιστρέφει δείχνοντας το πόσο πιστός ήταν στον 56χρονο.