Εκεί που χόρεψε ο Τζόκερ: Αυτά είναι τα σκαλιά της ανατριχιαστικής σκηνής... που έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στους κατοίκους (pics & vids)

Gazzetta team
Εκεί που χόρεψε ο Τζόκερ: Αυτά είναι τα σκαλιά της ανατριχιαστικής σκηνής... που έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στους κατοίκους (pics & vids)
Τα «σκαλιά του Τζόκερ» βρίσκονται σε ένα από τα πλέον... μη τουριστικά και ήσυχα σημεία του Μπρονξ, παρ' όλα αυτά δεκάδες άνθρωποι πηγαίνουν κάθε μέρα εκεί για να βγάλουν φωτογραφίες, εκνευρίζοντας τους κατοίκους!

Ακόμη και αν δεν έχετε δει τον Τζόκερ (αναρωτιόμαστε τι περιμένετε), αποκλείεται να μην έχει πάρει τ' αυτί σας τον... χαμό, που γίνεται παγκοσμίως τις τελευταίες εβδομάδες, για την ταινία, η οποία έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, αλλά και φανατικούς πολέμιους.

Άπαντες, ωστόσο, συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η ερμηνεία του Χοακίν Φίνιξ είναι συγκλονιστική, με διαφορά η καλύτερη στην καριέρα του 44χρονου ηθοποιού!

Μια σκηνή, δε, εκείνη όπου ο Τζόκερ κατεβαίνει μια σκάλα χορεύοντας, είναι, ίσως, η πιο ανατριχιαστική της ταινίας.

Αυτή η σκάλα, λοιπόν, ανακαλύφθηκε -και όχι, δεν είναι στο Gotham.

Η σκάλα βρίσκεται σε μια ήσυχη και καθόλου τουριστική περιοχή του Μπρονξ της Νέας Υόρκης, στη γειτονιά του Highbridge πιο συγκεκριμένα. Συνδέει, ουσιαστικά, δύο λεωφόρους, την οδό «Σαίξπηρ» και «Άντερσον».

Αν πληκτρολογήσετε «1170 Shakespeare Ave» στο Google Maps θα σας βγάλει... καρφί!

Όπως καταλαβαίνετε, το μυστικό δεν το μάθαμε μόνο εμείς -που δεν μπορούμε να πάμε κιόλας. Δεκάδες άνθρωποι, λοιπόν, πολίτες ή επισκέπτες της Νέας Υόρκης, συρρέουν στο σημείο, όπου έλαβε χώρα η εμβληματική σκηνή, με τη σκάλα να έχει γίνει κάτι σαν... θρησκευτικός προορισμός για τους θαυμαστές της ταινίας!

Σαν τη σκάλα, για παράδειγμα, στην κεντρική Φιλαδέλφεια στο πρώτο Rocky ή τα σκαλιά στην Ουάσιγκτον στον Εξορκιστή.

Βέβαια, η κοσμοπλημμύρα των τελευταίων ημερών, από instagrammers, influencers και λοιπούς τουρίστες, οι οποίοι το παίζουν... κλόουν, έχει εκνευρίσει τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, που ξαφνικά έχασαν την ησυχία τους.

Υπομονή. Θα -μας-περάσει.