+slo-gun

ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
5 λόγοι για να σπουδάσεις στη νέα Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

5 λόγοι για να σπουδάσεις στη νέα Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

5 λόγοι για να σπουδάσεις στη νέα Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει την πρώτη και πληρέστερη ιδιωτική Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, πρωτοπορεί και στον κλάδο του Αθλητισμού προσφέροντας την πρώτη και πληρέστερη ιδιωτική Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής.

Η ραγδαία ανάπτυξη της επαγγελματικής αθλητικής βιομηχανίας και η εξέλιξη του κλάδου σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα με τεράστιο όγκο επενδύσεων, εσόδων και κερδών έχει δημιουργήσει την ανάγκη για την εκπαίδευση εξειδικευμένων προπονητών και στελεχών. Η Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το ταλέντο ή την κλίση τους στον συγκεκριμένο τομέα και, ταυτόχρονα, σε όσους αναζητούν ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που θα τους προσφέρει τα εξής:

1.  Το μεγαλύτερο εύρος σε σύγχρονα Προγράμματα Σπουδών

Καθώς το αθλητικό προϊόν δεν περιορίζεται πλέον στις γραμμές ενός γηπέδου, αλλά επεκτείνεται σε τομείς όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η υγεία, η τοπική αυτοδιοίκηση, η ψυχαγωγία, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει μια γκάμα σύγχρονων εξειδικεύσεων που συνδυάζουν τον αθλητισμό με τις διοικητικές ικανότητες.  

BACHELORS

Προπονητική & Φυσική Αγωγή [BSc (Hons) Sports Coaching and Physical Education]

Συνδυάζει την ακαδημαϊκή γνώση με την πρακτική εφαρμογή και απευθύνεται στους λάτρεις του αθλητισμού που επιθυμούν να βοηθήσουν τους άλλους να αναπτύξουν στο μέγιστο τις αθλητικές τους ικανότητες και το ταλέντο τους σε κάποιο άθλημα.

Διοίκηση Αθλητισμού [BA (Ηοns) Sport Management]

Αποστολή του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις αναφορικά με την οργάνωση και διοίκηση αθλητικών οργανισμών.

MASTERS

Ανάπτυξη & Διοίκηση Αθλητισμού (MA Sport Management and Development)

Έμφαση στην επιχειρησιακή πλευρά του αθλητισμού για τον προγραμματισμό, τη διαχείριση, τη διαφήμιση, την οργάνωση, την καλλιέργεια, την προβολή και την ανάπτυξη ενός αθλήματος και της ομοσπονδίας που το εκπροσωπεί.

Διατροφή Αθλητισμού και Άσκησης (MSc Applied Sport and Exercise Nutrition)

Μεταπτυχιακό που παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις και προηγμένες επαγγελματικές δεξιότητες στον χώρο της Αθλητικής Διατροφής, βασισμένες στον κατάλογο δεξιοτήτων που ορίζει το Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) της Μ. Βρετανίας.

2. Πτυχία από κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια

Έχοντας θέσει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του την παροχή πανεπιστημιακών σπουδών αριστείας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρέχει τα καινοτόμα προγράμματα σπουδών της Σχολής Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τρία κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια: Oxford Brookes University, Solent University και University of East London. Με την ολοκλήρωση των σπουδών, τα πτυχία απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια, εξασφαλίζοντας στους φοιτητές επαγγελματική αναγνώριση εντός και εκτός Ελλάδας και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της φοίτησης σε ένα διακεκριμένο διεθνές πανεπιστημιακό ίδρυμα.

3. Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις και Εργαστήρια

Στρατηγική προτεραιότητα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι η ολοκληρωμένη και εις βάθος εκπαιδευτική προσέγγιση της επιστήμης. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους έχει επενδύσει σημαντικά σε υπερσύγχρονες υποδομές και εγκαταστάσεις. Στα προγράμματα σπουδών της Σχολής Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής, η θεωρία γίνεται πράξη σε ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις όπως το γήπεδο μπάσκετ και το εσωτερικό γυμναστήριο με τελευταίας γενιάς εξοπλισμό τα οποία δημιουργούν τις βέλτιστες προϋποθέσεις και τις ιδανικές συνθήκες για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση του φοιτητή.

4. Σπουδές με έμφαση στην Επαγγελματική Αποκατάσταση

Αντιλαμβανόμενο τις απαιτήσεις της εποχής και τις τάσεις που διαμορφώνουν την αγορά εργασίας, η Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής προσφέρει προγράμματα σπουδών σε ειδικότητες με επαγγελματικές προοπτικές άμεσης αποκατάστασης σε θέσεις που σχετίζονται με την προπονητική διαδικασία, την αθλητική διατροφή, αλλά και τη διοίκηση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων, την οργάνωση αθλητικών γεγονότων και τη διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έχει συνάψει συνεργασίες με αθλητές και πρωταθλητές, γυμναστήρια, σχολεία και οργανισμούς τροφίμων με στόχο να παρέχει μοναδικές ευκαιρίες μάθησης, εξάσκησης και έρευνας στους φοιτητές. Η προσπάθεια για επιτυχή επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας ενισχύεται από τη δραστηριότητα του Γραφείου Σταδιοδρομίας του Κολλεγίου το οποίο αναλαμβάνει τη διοργάνωση Ημερών Καριέρας και την εύρεση θέσεων για πρακτική εξάσκηση ώστε ο φοιτητής να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες και δίκτυο επαφών για μελλοντικές συνεργασίες.

5. Η Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής ανήκει στο Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό στην Ελλάδα Κολλέγιο μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων [Compostella Group of Universities].  Επιπλέον, πρόσφατα, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των ιδιωτικών Κολλεγίων της χώρας μας, κατέκτησε την 1η θέση στη Διεθνή Κατάταξη Πανεπιστημίων, Webometrics Ranking of World Universities. Με 7 συνεργαζόμενα Διεθνή Πανεπιστήμια, 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 66 κορυφαία Bachelors & Masters, 30 διεθνείς πιστοποιήσεις, και παρουσία σε 7 σημεία της Ελλάδας με υπερσύγχρονα campuses, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και το μόνο που παρέχει επίπεδο σπουδών όμοιο με εκείνο των καλύτερων Πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Αξίζεις τη διαφορά!

Αθήνα | Μαρούσι | Πειραιάς | Θεσσαλονίκη | Κρήτη | Ρόδος | Λάρισα

Περισσότερα στο mitropolitiko.edu.gr