Πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones απαγορεύεται να δει την σειρά! (pics & vid)

Gazzetta team
Πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones απαγορεύεται να δει την σειρά! (pics & vid)
H Bella Ramsey θα πρέπει να περιμένει τρία χρόνια ακόμα μέχρι να δει ολοκληρωμένο το Game Of Thrones.

Θα περίμενε κανείς πως όσοι έχουν παίξει και συνεχίζουν να παίζουν στο Game Of Thrones, έχουν δει όλα τα επεισόδια που έχουν παιχτεί μέχρι σήμερα.

Του απαγόρευσε να βλέπει Game Of Thrones επειδή ζήλευε για τις ερωτικές σκηνές (pics)

Μιλάμε άλλωστε για μία τις κορυφαίες σειρές όλων των εποχών, αν όχι την κορυφαία και η λογική λέει πως ακόμα και αν δεν είναι βασικός χαρακτήρας, θα έχει δει τι... παίζει προκειμένου να μπει στο πετσί του ρόλου.

Κατά κύριο λόγο αυτό ισχύει, όμως υπάρχει μία εξαίρεση που ακούει στο όνομα της Bella Ramsey.

Η 15χρονη που υποδύεται τον ρόλο Lyanna Mormont, απαγορεύεται να δει την σειρά στην οποία παίζει, όπως αποκάλυψε η ίδια στην Daily Star, καθώς οι γονείς της δεν την αφήνουν.

«Μάλλον θα την δω όταν γίνω 18. Ακόμα και τα λίγα επεισόδια που με έχουν αφήσει να δω, υπήρχαν σκηνές που η μαμά και ο μπαμπάς έμπαιναν μπροστά στην τηλεόραση για να μην μου επιτρέψουν να δω κάτι που δεν έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπληρώνοντας μάλιστα, είπε: «Μου επέτρεψαν πάντως να δω τον εαυτό μου να σκοτώνεται πριν από λίγες ημέρες και γενικά με έχουν αφήσει λίγο από τον 7ο κύκλο.


Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω οτι ήταν εκπληκτική σκηνή. Αν είναι να πεθάνεις στο Game Of Thrones, τουλάχιστον πέθανε καλά.

Μυθική απάντηση του Game Of Thrones για τον ξεχασμένο καφέ από τα Starbucks (pic & vid)

Υπήρχαν πολλοί θάνατοι, οπότε είμαι χαρούμενη που μου έδωσαν ένα τέτοιο ηρωικό θάνατο. Είμαι ευγνώμων για αυτό».