Αστυνομική επιχείρηση εξελίχθηκε σε φιάσκο: Έψαχναν τον διαρρήκτη και βρήκαν τον καθαριστή - ρομπότ (vid)

Gazzetta team
Αστυνομική επιχείρηση εξελίχθηκε σε φιάσκο: Έψαχναν τον διαρρήκτη και βρήκαν τον καθαριστή - ρομπότ (vid)
Αντιμέτωποι με τον πιο ασυνήθιστο διαρρήκτη της καριέρας τους ήρθαν ορισμένοι αστυνομικοί στην πολιτεία της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, όταν πήραν μία κλήση για πιθανή διάρρηξη σε μονοκατοικία.

Αρχικά, το σήμα έφτασε από την εταιρεία σεκιούριτι που επιβλέπει το σπίτι, ενώ το πρώτο περιπολικό που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε την παρουσία ενός «εισβολέα» σε μπάνιο της κατοικίας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ενισχύσεις για να πιάσουν στα πράσα τον εγκληματία, με πάνοπλους αστυνομικούς συνοδεία σκύλων να μπαίνουν στο εσωτερικό με προτεταμένα τα όπλα τους.

Όμως, λίγες στιγμές αργότερα η αλήθεια έλαμψε και η επιχείρηση εξελίχθηκε σε φιάσκο, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν με τεράστια έκπληξη ότι ο ύποπτος εισβολέας δεν ήταν άλλος από την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ της οικογένειας, που έφερνε σε πέρας τα καθήκοντά της σε ένα από τα δύο μπάνια του ισογείου.

Το βίντεο καταγράφηκε από τις ενσωματωμένες κάμερες στα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών, ενώ όπως ήταν φυσικό, μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα έγινε το Viral βίντεο της ημέρας.

Πληροφορίες: bbc.com