Survivor: O Ογκουνσότο ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο (vids)

Gazzetta team
Survivor: O Ογκουνσότο ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο (vids)
Έντονη φημολογία θέλει τον Πάτρικ Ογκουνσότο να έχει δεχθεί πρόταση για να μπει στο Survivor.

Το εφετινό Survivor δεν έχει τα νούμερα που θα περίμεναν στο ΣΚΑΙ για αυτό και κάνουν κινήσεις να ενισχύσουν το προϊόν, προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικό για τους τηλεθεατές.

Η πρώτη κίνηση ήταν η είσοδος της Κατερίνα Δαλακά, όμως η δεύτερη είναι αυτή που θα κάνει μπαμ, καθώς πρόκειται για έναν πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι αγαπητός στο κοινό.

Ποιος είναι αυτός; Αν αληθεύουν τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες, ο Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Εργοτέλη, ΟΦΗ, Αναγγένηση Επανομής, Ολυμπιακό Βόλου, Αχαρναϊκό και Ερμιονίδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και πέρυσι είχε παίξει δυνατά το όνομά του, αλλά τελικά έμεινε Ελλάδα και δεν ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο.

Κάτι που του προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια, καθώς είχε δηλώσει: «Όλος ο κόσμος με ρωτάει αν θα πάω στο Survivor. Ετοιμαζόμουν να πάω, αλλά τελικά δεν με πήραν τηλέφωνο για να πάω. Δεν ξαναβλέπω survivor ποτέ να το ξέρετε».

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία να δούμε αν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω φήμες, προκειμένου να ζήσουμε στιγμές σαν και αυτή...