Η πιο σέξι Γερμανίδα αστυνομικός επιστρέφει: Διάλεξε τις περιπολίες από τις πόζες στο Instagram (pics & vid)

Gazzetta team
Η πιο σέξι Γερμανίδα αστυνομικός επιστρέφει: Διάλεξε τις περιπολίες από τις πόζες στο Instagram (pics & vid)
H Αντριάνα Κόλεζαρ αποτελεί ίσως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στην Γερμανία, όμως η επιλογή της να καταταχθεί στις δυνάμεις επιβολής της τάξης, δημιούργησε μερικά προβλήματα στην παράλληλη καριέρα μοντέλου του Instagram, τα οποία λίγο έλειψε να της στερήσουν την θέση της στο Sώμα.

Πιο συγκεκριμένα, η 34χρονη καλλονή από την Δρέσδη εκτός από τις περιπολίες και τις συλλήψεις κακοποιών, φάνηκε ιδιαίτερα ένθερμη στον τομέα του influencing μέσω του Instagram, με δεκάδες αποκαλυπτικές της φωτογραφίες να αποτελούν νούμερο ένα θέμα συζήτησης μεταξύ πολιτών και συναδέλφων.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Μάλιστα, ο λογαριασμός της στο Instagram, όπου και δημοσίευε τις φωτογραφίες από τις ημίγυμνες πόζες της, γρήγορα έγινε ανάρπαστος σε ολόκληρη την χώρα, με περισσότερους από 600.000 followers να ανυπομονούν για την επόμενη ανάρτησή της.

Όμως, η μεγάλη αναγνωρισιμότητα που έλαβε σε συνδυασμό με τα παράπονα ορισμένων συναδέλφων της για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων της λόγω της καριέρας μοντέλου που έκανε παράλληλα, την οδήγησαν στην απόφαση να αποσυρθεί από τις περιπολίες και τις λοιπές υπηρεσίες της γερμανικής αστυνομίας, ώστε να αναστοχαστεί τις προτεραιότητες και τους στόχους της.

Κατά τη διάρκεια της εξάμηνης άδειάς της, η Κόλεζαρ δεν άφησε στιγμή απογοητευμένους τους χιλιάδες followers της, όμως η απόφασή της να συνεχίσει την ζωή της ως αστυνομικός, αναμένεται να φέρει το τέλος στην ενασχόλησή της με το modelling.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την επιστροφή της στα καθήκοντα ως αστυνομικού, με δύο αναρτήσεις με την στολή της, όμως η ίδια δήλωσε ότι το προφίλ της στο Instagram θα παραμείνει ενεργό και θα ανανεώνεται τακτικά, με αισθητά μικρότερη συχνότητα σε σχέση με τους μήνες που πέρασαν.