Το εστιατόριο που βρίσκεται στη βάση ενός καταρράκτη (pics & vid)

Gazzetta team
Το εστιατόριο που βρίσκεται στη βάση ενός καταρράκτη (pics & vid)
Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι υπεύθυνοι ενός φιλιππινέζικου εστιατορίου για να προσελκύσουν πελατεία, καθώς προσφέρουν εκλεκτά εδέσματα με εξαιρετική θέα.

Αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά εστιατόρια σε ολόκληρη τη νησιωτική χώρα της Ασίας, καθώς προσφέρει μία μοναδική παροχή, η οποία δε συναντάται κάθε μέρα.

Το εστιατόριο Waterfall στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Escudero στις Φιλιππίνες διαθέτει έναν καταρράκτη ύψους αρκετών μέτρων μέσα στους χώρους του, χαρίζοντας στους πελάτες του τη δυνατότητα να απολαύσουν το γεύμα τους πλάι σε μοναδικές συνθήκες, που δημιουργούνται από την πτώση δεκάδων κυβικών μέτρων νερού από μεγάλο ύψος.

To εστιατόριο που βρίσκεται στο νησί Tiaong προσελκύει εκατοντάδες επισκέπτες κάθε μέρα, οι οποίοι βρίσκονται κυριολεκτικά μέσα στο νερό, καθώς τα τραπέζια του εστιατορίου επιπλέουν στο νερό από τον καταρράκτη, ο οποίος κατασκευάστηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Όμως, οι ιθύνοντες της επιχείρησης, εκτός από την προσέλκυση πελατών, κατόρθωσαν να χρησιμοποιήσουν την ροή του νερού για την μετατροπή της σε ηλεκτρική ενέργεια,που παρέχεται σε κοντινές αγροτικές παραγωγικές μονάδες, δίνοντας κι έναν οικολογικό τόνο στη λειτουργία του εστιατορίου τους.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο καταρράκτης, βοηθά στην μείωση της θερμοκρασίας στους χώρους του εστιατορίου σε μεγάλο βαθμό, ενώ το νερό ανακυκλώνεται σε μεγάλες δεξαμενές ώστε να μην υπάρχουν σπατάλες.