Σπύρος Σούλης για Γιάννη Λοβέρδο: «Πατέρας που κακοποιεί την γυναίκα του βλέπει το παιδί μόνο σε επισκεπτήριο φυλακής»

Gazzetta team
Σπύρος Σούλης για Γιάννη Λοβέρδο: «Πατέρας που κακοποιεί την γυναίκα του βλέπει το παιδί μόνο σε επισκεπτήριο φυλακής»
Ο Σπύρος Σούλης, με ανάρτησή του στο Twitter, πήρε θέση για την τοποθέτηση του Γιάννη Λοβέρδου στην Βουλή, σχετικά με την συνεπιμέλεια.

Σάλο προκάλεσε η τοποθέτηση του Γιάννη Λοβέρδου, σχετικά με το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «Ο κακός σύζυγος δεν σημαίνει ότι είναι κακός γονέας» και για να στηρίξει τα λεγόμενά του πρόσθεσε ότι «μπορεί να χώρισα και να έχω πάθος εναντίον της γυναίκας μου αλλά να μην είμαι κακός πατέρας. Αντίστροφα μπορεί μια γυναίκα να έπιασε τον άντρα της να την απατά και να την κακοποιούσε και να την έδερνε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν έχει δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

Ο γνωστός διακοσμητής, Σπύρος Σούλης, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter και αναφέρθηκε σ’ αυτό το θέμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως: «πατέρας που κακοποιεί την γυναίκα του βλέπει το παιδί μόνο σε επισκεπτήριο φυλακής».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει: «Ο πατέρας που δέρνει και κακοποιεί την σύζυγο του, όχι, δεν έχει δικαίωμα στην συνεπιμέλεια του παιδιού του, έχει δικαίωμα να βλέπει το παιδί του στο επισκεπτήριο της φυλακής, ΑΝ το παιδί το θέλει. Ντροπή σας να λέτε τέτοια πράγματα μέσα στη Βουλή!».

Να υπενθυμίσουμε πως το νομοσχέδιο τελικά «πέρασε» με 156 ψήφους υπέρ, ενώ καταψηφίστηκε από την Μαριέττα Γιαννάκου και την Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ