Λάρνακα: Μαφιόζικη εκτέλεση προστατευόμενου μάρτυρα μέσα στην Lamborghini του (vid)

Gazzetta team
Λάρνακα: Μαφιόζικη εκτέλεση προστατευόμενου μάρτυρα μέσα στην Lamborghini του (vid)
Με έξι σφαίρες «γάζωσαν» έναν 34χρονο προστατευόμενο μάρτυρα υπόθεσης ναρκωτικών, μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό του στην Λάρνακα.

Ενέδρα θανάτου έστησαν εκτελεστές σε 34χρονο προστατευόμενο μάρτυρα στη Λάρνακα της Κύπρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, οι εκτελεστές πυροβόλησαν έξι φορές το θύμα ενώ βρισκόταν στο πολυτελές αυτοκίνητό του. Σε μια συνηθισμένη διαδρομή που ακολουθούσε από το γυμναστήριο στο σπίτι, οι εκτελεστές άνοιξαν πυρ όταν ο 34χρονο έκοψε ταχύτητα σε μια στροφή. Δύο από τις σφαίρες τον τραυματίσαν θανάσιμα στο κεφάλι.

Στο παρελθόν είχε δεχτεί απειλές, καθώς πριν από δύο χρόνια είχε συλληφθεί για μεταφορά ναρκωτικών και είχε συνεργαστεί με τις Αρχές υποδεικνύοντας τον εγκέφαλο του κυκλώματος με συμμετοχή σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Οι κυπριακές Αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έναν κύκλο ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα του οικογενειακού και φιλικού κύκλου του θύματος προκειμένου να αποσπάσουν κάποια πληροφορία που ρίξει φως στην υπόθεση.

Όπως προκύπτει από καταθέσεις, ο 34χρονος φέρεται να γνώριζε πως κινδύνευε, κάτι που είχε εκμυστηρευτεί σε στενά του πρόσωπα. Μάλιστα, είχε εκφράσει κάποια παράπονα κατά της Αστυνομίας ως προς την αποτελεσματικότητα των μέτρων προστασίας που εφάρμοζε για να διασφαλίσει την ασφάλειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ