Δολοφονία Καραϊβάζ: Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η Αστυνομία (vid)

Gazzetta team
Δολοφονία Καραϊβάζ: Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η Αστυνομία (vid)
Παρότι είναι αρκετά νωρίς οι αστυνομικοί βλέπουν συμβόλαιο θανάτου στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Τα κίνητρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ αναζητούν οι αστυνομικές αρχές. Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και βλέπει πίσω από την δολοφονία του δημοσιογράφου, συμβόλαιο θανάτου.

Δηλαδή κάποιος να έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ. Μάλιστα, αξιωματικοί έλεγαν ότι από επιχειρησιακή άποψη επρόκειτο για ένα εύκολο «χτύπημα». Κι αυτό διότι ο δημοσιογράφος δεν είχε ούτε αστυνομική φύλαξη, αλλά ούτε κάποιο όπλο πάνω του.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν οι δύο δράστες να είχαν και συνεργούς, οι οποίοι είτε παρακολουθούσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ από τη στιγμή που έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, είτε έδωσαν το «σύνθημα» για την άφιξή του στο σημείο της ενέδρας.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, οι φυσικοί αυτουργοί να ακολουθούσαν τον δημοσιογράφο ή να γνώριζαν τόσο καλά το πρόγραμμά του, που περίμεναν κοντά στο σπίτι του για να τον δολοφονήσουν.

Οι δράστες εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο χωρίς να κάνουν καθόλου θόρυβο κάτι που έχει οδηγήσει τις αρχές στο συμπέρασμα ότι χρησιμοποιήθηκε σιγαστήρας. Η αστυνομία αναζητά ένα μηχανάκι πόλης, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Εν τω μεταξύ το αυτοκίνητο του Γιώργου Καραϊβάζ έχει δεχθεί δύο σφαίρες και έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ παράλληλα γίνεται μια μεγάλη σάρωση προκειμένου να βρεθεί το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες.

Η εκτέλεση έγινε από πολλή κοντινή απόσταση και στο σημείο βρέθηκαν δώδεκα κάλυκες.

Δείτε το βίντεο

Η ανακοίνωση του Star για την δολοφονία του Καραϊβάζ

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του Star από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεργαζόταν με το κανάλι, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει: «Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση της δολοφονίας του αγαπημένου μας συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ συνεργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης τα 4 τελευταία χρόνια, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του σταθμού μας. Ξεχώριζε για τις ικανότητές του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ήταν αγαπητός σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος.

Το Star, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρίας, με αίσθημα βαθιάς οδύνης για την απώλειά του, εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ