Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «κάρφωσε» τον Δήμο Νέα Σμύρνης (pic)

Gazzetta team
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «κάρφωσε» τον Δήμο Νέα Σμύρνης (pic)
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τάχθηκε ενάντια στην ανακοίνωση «ίσων αποστάσεων» που επιχείρησε να κρατήσει ο Δήμος της Νέας Σμύρνης για το περιστατικό αστυνομικής βίας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εύκολα κατέχει τον τίτλο του πιο διάσημου Νεοσμυρνιώτη (αν και πλέον έχει μετακομίσει) και ήταν λογικό να πάρει θέση για τα όσα έγιναν χθες το μεσημέρι στην Πλατεία της περιοχής.

Ειδικά μετά την ανακοίνωση του Δήμου, ο οποίος επιχείρησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις...

«Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία. Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής. Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες».

Αυτή λοιπόν η ανακοίνωση ανάγκασε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να γράψει το παρακάτω σχόλια, εκφράζοντας την αντίθεσή του με την τακτική των ίσων αποστάσεων, ζητώντας από τον δήμο εκφράζει τους πολίτες...

«Ο Δήμος οφείλει να εκφράζει τους δημότες του και όχι να κρατάει τις ισορροπίες της μικροπολιτικής του. Την διαχείριση σας δίνουν οι δημότες, όχι την ιδιοκτησία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ