Επίθεση Μπουρδούμη σε Μαρκουλάκη: «Συγκαλύπτεις τον "βασανισμένο καλλιτέχνη", καλύτερα να σιωπήσεις» (pics)

Gazzetta team
Μετά τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο MEGA, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβασε τρία stories για να τοποθετηθεί.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και παίρνει θέση στα όσα λέγονται αναφορικά με το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο θέατρο. Ο ηθοποιός σήμερα απάντησε οργισμένα στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο MEGA και ανέφερε:

«Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...δεν γνωρίζει ότι αν αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια δεν εξέθεταν τους εαυτούς τους εκεί, τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα γινόταν.» και πρόσθεσε σε επόμενο στόρι ότι:

«Αναγάγει ο Κ. Μαρκουλάκης σε θεώρημα την παιδεραστία ως μια παραβατική/ δημιουργική/ αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, ξεθάβοντας τον Debussy, αν και υπάρχουν πιο ηχηρά ονόματα στην πιάτσα. Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό. Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και «συγκαλύπτεις» τον «βασανισμένο καλλιτέχνη» που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη, καλύτερα να σιωπήσεις.

Τέλος, ο ηθοποιός αναρωτήθηκε με εμφανή ειρωνία γιατί δεν μπορεί να ταγκάρει τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

«Μήπως έχει να κάνει κι αυτό με το επιτελικό κράτος;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ