Κακοκαιρία «Μήδεια»: Η προσπάθεια ντελιβερά στην Αττική να παραδώσει παραγγελία μέσα στα χιόνια (vid)

Gazzetta team
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Η προσπάθεια ντελιβερά στην Αττική να παραδώσει παραγγελία μέσα στα χιόνια (vid)
Απίστευτα βίντεο με ντελιβεράδες που παλεύουν μέσα στο χιόνι να κινήσουν τα μηχανάκια τους ώστε να παραδώσουν τις παραγγελίες.

Η κακοκαιρία «Μήδεια» σφυροκοπά την χώρα, ενώ αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την επέλασή της.

Ωστόσο αν και αρκετοί δρόμοι έχουν παραμείνει κλειστοί, οι ντελιβεράδες παλεύουν εν μέσω χιονιά να παραδώσουν παραγγελίες.

Συγκεκριμένα, αρκετά είναι τα βίντεο που από χτες (15/2) το βράδυ - οπότε και ξεκίνησαν οι έντονες χιονοπτώσεις στην Αττική- κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν διανομείς που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να μετακινήσουν τα μηχανάκια τους και να παραδώσουν παραγγελίες.

Μάλιστα, μια φωτογραφία δείχνει εργαζόμενο να σηκώνει το μηχανάκι στα χέρια.

Ωστόσο βίντεο όπως τα παρακάτω έχουν προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις, για όλους αυτούς που παραγγέλνουν εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας, αλλά και για όσους έχουν ανοιχτά τα μαγαζιά τους και αφήνουν τους διανομείς τους να βγαίνουν στο δρόμο διακινδυνεύοντας κυριολεκτικά την σωματική τους ακεραιότητα.

Το βίντεο που έχει αναρτηθεί από τους περισσότερους χρήστες των social media είναι αυτό με τον ντελιβερά (αρκετοί αναφέρουν πως είναι στην περιοχή του Ζωγράφου), όπου ο άνθρωπος κάνει πατινάζ με το μηχανάκι του που έχει «κολλήσει» στα χιόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ