Φρίκη στην Κρήτη: Κρέμασαν σκύλο από γέφυρα (pics)

Gazzetta team
Φρίκη στην Κρήτη: Κρέμασαν σκύλο από γέφυρα (pics)
Σοκαριστική εικόνα αντίκρισαν οι κάτοικοι των Χανιών το πρωί Τετάρτης, καθώς άγνωστοι κρέμασαν έναν σκύλο στη γέφυρα Νεροκούρου. Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες.

Νέα κτηνωδία στην Κρήτη με σκύλο που βρέθηκε κρεμασμένος στη γέφυρα της κωμόπολης Νεροκούρου Χανίων, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του zarpanews.gr.

Η θλιβερή είδηση κακοποίησης και θανάτωσης του άτυχου ζώου κάνει ήδη τον γύρο της Ελλάδας ενώ για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το δράστη ή τους δράστες που βασάνισαν και οδήγησαν στον θάνατο το σκύλο.

Σε σχετική ανάρτηση ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων» αναφέρει: «Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η μέρα σήμερα, καθώς από τα ξημερώματα ενημερωθήκαμε ότι στην γέφυρα στα Νεροκούρου κάποιος κρέμασε έναν μεγαλόσωμο μαύρο σκύλο με συρμάτινη θηλιά… Ο πολίτης που τον είδε ενημέρωσε το 100. Επικοινωνήσαμε και εμείς με την αστυνομία για να βεβαιωθούμε ότι έχουν επιληφθεί. Την διερεύνηση του σοβαρού αυτού περιστατικού έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χανίων. Να ευχηθούμε στον δράστη να χάσει τον ύπνο από την αγωνία, μέχρι η Ασφάλεια να φτάσει στα ίχνη του για να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί για το κακούργημα που διέπραξε… Αν οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή πληροφορία, παρακαλούμε πολύ να την αναφέρει και να βοηθήσει στην σύλληψη του δράστη, ο οποίος κυκλοφορεί προς το παρόν ανενόχλητος ανάμεσά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ