Κάποιοι στην Αμαλιάδα ξηλώνουν κρυφά τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό

Gazzetta team
Κάποιοι στην Αμαλιάδα ξηλώνουν κρυφά τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό
Σε κάποιους μάλλον δεν αρέσει ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Αμαλιάδα, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν κρυφά και να τον ξηλώνουν.

Μάλλον ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Αμαλιάδας, δεν αρέσει σε όλους...

Τι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος διαβάζοντας την είδηση πως τις τελευταίες μέρες, τα βράδια κάποιοι βγαίνουν έξω και τον ξηλώνουν από τους δρόμους.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου ενημέρωσε και πάλι τις αστυνομικές αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων, διακρίνεται η… δράση των ατόμων που προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες και τις επόμενες μέρες ή και ώρες αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις.

«Με λύπη μου διαπίστωσα και τα ξημερώματα της Πέμπτης, ότι δεν τους άρεσε ο στολισμός στον πεζόδρομο και τον κατέστρεψαν για να κάνουν προφανώς το κέφι τους. Δεν θέλω να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Εκείνο που έχω να τους πω είναι ότι όλη η ομάδα που εργαζόμαστε για αυτό, δεν το βάζουμε κάτω.

Με τη βοήθεια της Αστυνομίας και την βοήθεια των πολιτών αργά ή γρήγορα θα τους εντοπίσουμε για να εισπράξουν αυτό που τους αξίζει. Με τη δημόσια περιουσία δεν μπορεί να παίζει κανείς. Η βοήθεια και η συνεργασία όλων σας είναι απαραίτητη», δήλωσε ο κ. Χριστοφόρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ