Απίστευτο: Άγνωστοι κακοποίησαν σεξουαλικά σκύλο σε παραλία της Πιερίας (pics)

Gazzetta team
Απίστευτο: Άγνωστοι κακοποίησαν σεξουαλικά σκύλο σε παραλία της Πιερίας (pics)
Το μέγεθος της διαστροφής και της ψυχικής έλλειψης υγείας κάποιων φαίνεται πως μπορεί άνετα να ξεπεράσει τα όρια της φαντασίας...

Σε πράξη που δεν χωρά ανθρώπινος νους προχώρησαν άγνωστοι στην παραλία Παντελεήμονα στην Πιερία, όταν βίασαν έναν σκύλο(!) που οι κάτοικοι της περιοχής φρόντιζαν για μεγάλο διάστημα.

Ο σκύλος που έχουν βαφτίσει κάτοικοι της περιοχής του Παντελεήμονα με το όνομα Ζίκο, εντοπίστηκε να έχει κακοποιηθεί φρικτά από κάποιο ανθρωποειδές, που τον τραυμάτισε στον πρωκτό σπρώχνοντας με τη βία στο εσωτερικό του κάποιο αντικείμενο!

Για το περιστατικό επιλήφθηκε η Φιλοζωική Εθελοντών Δίου Ολύμπου «Ο Περίτας», πηγαίνοντας τον άτυχο σκύλο σε κτηνίατρο, ενώ ήδη η Αστυνομία έχει επιληφθεί ψάχνοντας τον δράστη. .

Ο αντιδημάρχος του Δήμου Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Καραλής, με αρμοδιότητα σε θέματα αδέσποτων ζώων, καταδίκασε την κακοποίηση και ζήτησε από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα ή τον ίδιο.

Δυστυχώς δεν έχουμε λόγια για άλλη μια φορά ο άνθρωπος έδειξε ότι είναι το χειρότερο είδος στο πλανήτη. Ενημερωθήκαμε...

Posted by Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου "ο Περίτας" on Friday, December 11, 2020