Σάλος με το σχόλιο του Τάσου Μπουντούρη: «Η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγμα» (pics)

Gazzetta team
Σάλος με το σχόλιο του Τάσου Μπουντούρη: «Η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγμα» (pics)
Σάλο έχει προκαλέσει ένα σχόλιο του Τάσου Μπουντούρη στο Facebook για τις γυναίκες και τη βία εναντίον τους, με τον ίδιο να παίρνει θέση, τονίζοντας πως ήταν ειρωνική απάντηση σε άλλο σχόλιο.

Ένα σχόλιο του πρώην αθλητή ιστιοπλοΐας, Τάσου Μπουντούρη, για τις γυναίκες και τη βία εναντίον τους, χθες (25/11), μάλιστα, όπου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, έχει προκαλέσει σάλο στα social media -και όχι μόνο.

Ο Τάσος Μπουντούρης, που έχει τέσσερις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες, έγραψε κάτω από ανάρτηση στο Facebook πως «η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγμα. Εάν υπερβούμε υπάρχει εισαγγελέας. Πού και πού θα πληρώσουμε την ποινή μας εμείς που φερόμαστε όμορφα στις γυναίκες αρκεί αυτές να είναι χαμηλοβλεπούσες, ταπεινές και ήρεμες».

Όπως γίνεται κατανοητό, αμέσως έγινε... χαμός, με τον Μπουντούρη να παίρνει θέση και με ανάρτησή του να σημειώνει πως το σχόλιο «είχε καθαρά ειρωνικό περιεχόμενο σαν απάντηση στο αμέσως προηγούμενο του δικού μου, σχόλιο. Αν κάποιοι δεν το αντιλήφθηκαν, ειλικρινά λυπάμαι για λογαριασμό τους».

Για την Voula Kozompoli και το σχόλιο μου στη σελίδα της Επειδή για ακόμη μία φορά κάποιοι έσπευσαν να διαστρεβλώσουν...

Posted by Anastasios Boudouris on Thursday, November 26, 2020