Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί για κρύο και... πάχνη από την Κυριακή
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μέχρι και το Σάββατο, μάλιστα, θα έχουμε ηλιοφάνεια με τον παγετό και την πάχνη να είναι τα μόνα ανησυχητικά φαινόμενα.
Προ των πυλών βρίσκεται η κακοκαιρία που θα χτυπήσει την χώρα μας την Κυριακή, ενώ από τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα κάνει την εμφάνισή του και το φαινόμενο της πάχνης.
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την εμφάνιση του φαινομένου της πάχνης για τα επόμενα 24ωρα και συγκεκριμένα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.
Μέχρι και το Σάββατο, μάλιστα, θα έχουμε ηλιοφάνεια με τον παγετό και την πάχνη να είναι τα μόνα ανησυχητικά φαινόμενα.
Από το πρωί του Σαββάτου θα κάνουν την εμφάνισή τους και ομίχλες, ενώ από την Κυριακή αναμένεται από τα δυτικά επιδείνωση του καιρού, εξαιτίας της έλευσης ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού από την Ισπανία.
Πηγή: Reader.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Κύκλωμα εκβιασμών στην Κρήτη: Έκαιγαν περιουσίες, απειλούσαν κατοίκους και άρπαξαν 586.000 ευρώ από επιδοτήσεις
- Global Sumud Flotilla: Έλληνας μεταξύ των συλληφθέντων μετά το ισραηλινό ρεσάλτο - «Η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο»
- Εξαφάνιση Μπεν: Το χρονικό της τραγωδίας που δεν βρήκε ποτέ απάντηση - Νεκρός ή τον απήγαγαν;