Έκτακτη ενημέρωση με Τσιόδρα στις 18:00

Gazzetta team
Έκτακτη ενημέρωση με Τσιόδρα στις 18:00
Η εξάπλωση του κορονοϊού είναι τέτοια που ενεργοποιεί ξανά τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Φαίνεται πως η αύξηση των κρουσμάτων έχει φτάσει σε πολύ ανησυχητικά επίπεδα. Τόσο ανησυχητικά που επιστρέφει και ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος στις 18:00 θα δώσει ξανά συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O Yφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας».

Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση

Θυμίζουμε οτι στα τέλη Μαΐου, όταν ο Υφυπουργός Προστασία του Πολίτη και ο καθηγητής είχαν δώσει την τελευταία συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης που παρείχαν στον κόσμο για την πανδημία, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε πει: ««Αν μας ξαναδείτε σε καθημερινή ενημέρωση, σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ξανά».

Δυστυχώς φαίνεται πως φτάσαμε στο σημείο, όχι απλά να επιστρέψει και ο αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, αλλά και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ