Καταγγελία για τα πριβέ πάρτι στην Μύκονο: «Οι πελάτες αφήνουν έως και 10.000 ευρώ» (vid)

Gazzetta team
Καταγγελία για τα πριβέ πάρτι στην Μύκονο: «Οι πελάτες αφήνουν έως και 10.000 ευρώ» (vid)
Μέχρι και 10.000 ευρώ πληρώνουν οι ενδιαφερόμενοι για να μπουν στα πολυσυζητημένα πάρτι της Μυκόνου.

«Είναι όλα στον αέρα, είναι όλα μαύρα. Έχω ακούσει και για είσοδο 1.000 ευρώ. Υπάρχει μεσιτικό γραφείο που ξέρουμε ότι διοργανώνει αυτά τα πάρτι», λέει στο Open, ο Φλώριος Ασημομύτης, μεσίτης ακινήτων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, φαίνεται ότι τα πάρτι αυτά κινούνται πέρα από τα όρια του νόμου σε πολλά επίπεδα, από την φοροδιαφυγή μέχρι μια σειρά επικίνδυνων καταχρήσεων και παραβατικών συμπεριφορών.

Για δεκαετίες επιχειρηματίας στον τομέα του real estate στο νησί, ο κ. Ασημομύτης μιλά στο Open για τον τρόπο με τον οποίο αλλοδαποί concierge, μεσίτες καλής πελατείας δηλαδή, λειτουργούν ως διοργανωτές πάρτι, το «μενού» των οποίων περιλαμβάνει ναρκωτικά, πορνεία και τεράστια ποσά φοροδιαφυγής. «Μας πήραν έντρομοι τηλέφωνο γιατί υποτίθεται είχαν νοικιάσει τη βίλα σε κάποια οικογένεια και ξαφνικά μαθαίνουν ότι γίνεται πάρτι. Πήγε και νοίκιασε το σπίτι σε αυτή την concierge, η οποία της υποσχέθηκε ότι θα φέρει πολύ καλή οικογένεια και πλούσιους Άραβες και στο τέλος έκαναν ένα πάρτι με 500 άτομα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συμμετέχοντες στα πάρτι ειδοποιούνται μέσω διαδικτυακών εφαρμογών για την τοποθεσία της βίλας, την οποία εταιρεία security φυλάσσει από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ στο χώρο βρίσκονται ακόμη και γιατροί για όσους πιθανόν το παρακάνουν με τις καταχρήσεις. Ο κάθε πελάτης αφήνει μέχρι και 10.000 ευρώ στο παράνομο κέντρο διασκέδασης.

Υπάρχει μέχρι και ιστοσελίδα για τον διαλογισμό που «ψάρευε» πελάτες και διοργάνωνε πάρτι τα δύο προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με την καταγγελία της Ένωσης των Επιχειρηματιών του νησιού, η ημέρα τελείωνε πάντα με ένα μουσικό πάρτι χωρίς όρια, ενώ για τη συμμετοχή του κάποιος μπορούσε να πληρώσει μόνο σε κρυπτονόμισμα.


Πηγή: reader.gr