Η ΕΛΑΣ έψαχνε τον ιερέα από το Κουκάκι, αλλά αυτός ήταν σπίτι του και πόσταρε στο Facebook (pic)

Gazzetta team
Η ΕΛΑΣ έψαχνε τον ιερέα από το Κουκάκι, αλλά αυτός ήταν σπίτι του και πόσταρε στο Facebook (pic)
Το νέο ποστάρισμα του Πάτερ Γεώργιου Σχοινά που εξηγεί τι έγινε την Κυριακή και οι ευχές του μπροστά στην κάμερα σήμερα το πρωί.

Την ώρα που η αστυνομία έψαχνε τον Πάτερ Γεώργιο Σχοινά, εκείνος ήταν σπίτι του, πόσταρε στην σελίδα που διατηρεί στο Facebook και σήμερα το πρωί έδωσε τις ευχές του στην κάμερα του Open.

Μάλιστα, έχοντας περάσει το αυτόφωρο, ο Πάτερ ανέβασε και μία έγγραφη δήλωσή του με την οποία εξηγεί τι έγινε την Κυριακή που μας πέρασε στην εκκλησία στο Κουκάκι.

Σε αυτή λοιπόν αναφέρει πως η λειτουργία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο όταν αντιλήφθηκε την παρουσία πιστών «που χτυπούσαν επιμόνως την εξωτερική θύρα του Ιερού» ακολούθησε την Ιερατική συνείδηση κοινώνησε τα παιδιά και τους γονείς έξω από την πόρτα του Ιερού, προτρέποντάς τους να τηρούν τις αποστάσεις.


Αναλυτικά η επιστολή του αναφέρει...

Ταύτα με πολύ αγάπη προς όλους και προς ενημέρωση. Εύχεστε να έχει όλος ο κόσμος Καλή Ανάσταση !

Δημοσιεύτηκε από Georgios Schinas στις Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Δείτε και το video από το Open που τον βρήκε να φεύγει από το σπίτι του το πρωί της Τρίτης, όπου σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κανάλι απέφυγε το αυτόφωρο, προκειμένου να μην υπάρξουν παρατράγουδα κατά την διάρκεια της διαδικασίας.