Βρήκαν ζωντανό σκυλάκι μέσα σε φούρνο καμένου σπιτιού στο Μάτι! (vid)

Gazzetta team
Βρήκαν ζωντανό σκυλάκι μέσα σε φούρνο καμένου σπιτιού στο Μάτι! (vid)
Σαν από θαύμα σώθηκε αυτός ο σκύλος που έζησε την φρίκη της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Η πύρινη λαίλαπα δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά της και εθελοντές προσπαθούν να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν και τα ζώα που κατάφεραν να επηζήσουν.

Το zoosos.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας μία όμορφη ιστορία. Φιλόζωοι εντόπισαν έναν σκύλο ταλαιπωρημένο, αλλά ζωντανό σε φούρνο σπιτιού.

«Σε ένα δάσος στην περιοχή Μάτι που έχει καταστραφεί ολοσχερώς και που αποτελεί τάφο για εκατοντάδες ζώα που αναζητούσαμε, καταφέραμε να βρούμε μέσα σε ένα φούρνο ενός καμένου σπιτιού αυτό εδώ το πλάσμα...

Καμένο, πληγωμένο, πεινασμένο και φυσικά φοβισμένο καταφέραμε μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας να πιάσουμε αυτό και τον αδερφό του (που βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση) και να τα μεταφέρουμε μαζί με τη βοήθεια του Vets4life στο κτηνιατρείο», έγραψε η γυναίκα που δημοσίευσε το βίντεο.

Ας μην ξεχνάμε όλους τους κτηνιάτρους και τους φιλόζωους που έτρεξαν στην περιοχή για να βοηθήσουν τα ζώα που σώθηκαν και ζητάνε κι αυτοί την βοήθειά μας, όπως και όσους δέχτηκαν να ανοίξουν τα ιατρεία τους για να περιθάλψουν δωρεάν αυτά τα ζώα.