Shake n' Bake: 5 σειρές, 5 ταινίες & 5 stand-up που μπορείτε να δείτε

Shake n' Bake Shake n' Bake
Shake n' Bake: 5 σειρές, 5 ταινίες & 5 stand-up που μπορείτε να δείτε
Η καραντίνα θέλει καλοπέραση. Ήρθε η ώρα να φορτώσουμε τη φαρέτρα μας με επιλογές ώστε να έχουμε ωραία πράγματα να βλέπουμε. 5 σειρές, 5 ταινίες, 5 stand-up. Για όλα τα γούστα!

Επιστρέψαμε με νέο podcast και σας προτείνουμε ωραία πράγματα να δείτε.

Για να χαλαρώσετε, για να γελάσετε, για να σκεφτείτε, για να νιώσετε. Ακούστε το, κρατήστε σημειώσεις και ανάλογα τη διάθεση σας κάντε την επιλογή σας.

Ακούστε το podcast από όποιο streaming app σας βολεύει. Εδώ για το spotify. Εδώ για το itunes. Εδώ για το mixcloud. Ή μέσα από το κανάλι μας στο YouTube:

Shake n' Bake Social Media

facebook | twitter | instagram

Shake n' Bake Podcast

spotify | itunes | mixcloud | youtube

Shake n' Bake
Shake n' Bake

Το Shake n' Bake είναι ένα ελληνικό μπασκετικό podcast που βρίσκεται φέτος στην τέταρτη season του. Μία δημιουργία του Δομήνικου και του Μάνου, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016. Μία εκπομπή από δύο φίλους του αθλήματος, με έμφαση στον μαγικό κόσμο του NBA. Από τη δημιουργία του και έπειτα έχει εξελιχθεί σε μία μπασκετική κοινότητα που μετράει χιλιάδες μέλη στα social media.

Ο Μάνος έχει σπουδάσει Νομική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Παρίσι. Είναι Chicago Bulls και... Ολυμπιακός!

Ο Δομήνικος έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στην Πάντειο και στην Αγγλία ενώ τώρα παράλληλα με την εργασία του σπουδάζει σκηνοθεσία. Είναι Boston Celtics και... Παναθηναϊκός!