Ο μύθος του Κερτ Κομπέιν καλά κρατεί: Πουλήθηκαν 6 τρίχες του αντί 14.000 δολαρίων (pics & vid)

Gazzetta team
Ο μύθος του Κερτ Κομπέιν καλά κρατεί: Πουλήθηκαν 6 τρίχες του αντί 14.000 δολαρίων (pics & vid)
Έξι τρίχες του Κερτ Κομπέιν πουλήθηκαν αντί του ποσού των 14 χιλιάδων δολαρίων, 27 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Ο Κερτ Κομπέιν μπορεί να έβαλε πρόωρα τέλος στη ζωή του τον Απρίλιο του 1994, όμως ο μύθος καλά κρατεί. Σε τέτοιον βαθμό μάλιστα, που ακόμα και οι ξανθές τρίχες του να μοιάζουν με χρυσάφι.

Έξι από τις τρίχες του τραγουδιστή των Nirvana κατοχυρώθηκαν σε πλειοδότη αντί του ποσού των 14.145 δολαρίων, σε δημοπρασία που διεξήχθη ηλεκτρονικά. Η πιο μακριά απίστευτη τις έξι τρίχες έφτανε τα 6,35 εκατοστά.

Επρόκειτο για τρίχες του εμβληματικού τραγουδιστή των Nirvana που είχαν κρατηθεί το 1989 έπειτα από κούρεμα, στα πλαίσια της περιοδείας της μπάντας για το πρώτο άλμπουμ «Bleach».

Εκτός από τις τρίχες, ο αγοραστής θα πάρει ως δώρο και μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την ώρα που κουρευόταν ο Κομπέιν. Μια από αυτές εικονίζει τον καλλιτέχνη στο πλάι της φίλης και κομμώτριάς του, Τέσα Όσμπορν, η οποία χαμογελάει κρατώντας στα χέρια της το ψαλίδι που χρησιμοποίησε για να του κόψει τα μαλλιά.

Οι τρίχες αυτές αποτελούν το μοναδικό δείγμα μαλλιών του Κομπέιν που κυκλοφορούν στην αγορά. Έτσι εξηγείται και η υψηλή τιμή, στην οποία πουλήθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ