Πανικός στην Κίνα όταν ουρανοξύστης 300 μέτρων άρχισε να ταλαντεύεται χωρίς να έχει γίνει σεισμός (vid)

Gazzetta team
Πανικός στην Κίνα όταν ουρανοξύστης 300 μέτρων άρχισε να ταλαντεύεται χωρίς να έχει γίνει σεισμός (vid)
Από τα ανεξήγητα φαινόμενα… Το SEG Plaza στη Σενζέν άρχισε να κουνιέται και προκάλεσε τεράστια αναταραχή στον κόσμο.

Μεγάλη ταραχή αλλά και παρ΄ολίγον ατυχήματα προκλήθηκαν όταν ένας ουρανοξύστης στην Κίνα και συγκεκριμένα στην πόλη Σενζέν άρχισε να… κουνιέται. Ο κόσμος φυσικά τρομοκρατήθηκε και όσοι βρίσκονταν εντός του μεγάλου κτιρίου διατάχθηκαν να το εγκαταλείψουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος στους δρόμους. Το οξύμωρο ως τρελό της υπόθεσης βέβαια ήταν πως δεν σημειώθηκε κανείς σεισμός.

Το SEG Plaza είναι ένας από τους ψηλότερους ουρανοξύστες στο Σενζέν και ανέρχεται στα 300 μέτρα. Τι συνέβη όμως φαίνεται πως προκλήθηκαν ανεξήγητα δομικά θέματα με αποτέλεσμα να επέλθει η ταλάντωση του. Ο ουρανοξύστης στεγάζει μια μεγάλη αγορά ηλεκτρονικών ειδών, καθώς και πολλά γραφεία.

Αρκετά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media δείχνουν το γιγάντιο κτίριο να ταλαντεύεται μπρος και πίσω και τον κόσμο από κάτω να τρέχει να απομακρυνθεί, ενώ έχει τραβηχτεί και ένα βίντεο που το δείχνει από το εσωτερικό του.

Το κτίριο εκκενώθηκε και σφραγίστηκε μετά την απομάκρυνση όλων των ατόμων, ενώ οι αξιωματούχοι από την Διαχείριση Κρίσεων ενημέρωσαν πως δεν σημειώθηκε κάποιες σεισμός.

Οι κυβερνητικές υπηρεσίες κοιτούν να βρουν τι προκάλεσε την ταραχή του ουρανοξύστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ