Απίθανος τύπος έκλεψε δύο περιπολικά για να γλιτώσει από την αστυνομία που τον κυνηγούσε (vid)

Gazzetta team
Απίθανος τύπος έκλεψε δύο περιπολικά για να γλιτώσει από την αστυνομία που τον κυνηγούσε (vid)
Κινηματογραφική καταδίωξη στην Φλόριντα, έναν απίθανο τύπο να κλέβει δύο περιπολικά.

Σκηνές που παραπέμπουν σε χολιγουντιανή περιπέτεια εκτυλίχθηκαν στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Ένας άντρας κατάφερε να ξεγλιστρίσει μέσα από τα χέρια της αστυνομίας κλέβοντας δύο περιπολικά μέχρι τελικά να συλληφθεί.

Σύμφωνα με το δίκτυο WFTV 9 τα πάντα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία του Cocoa δέχθηκε μια κλήση για έναν ύποπτο κοντά σε ένα τοπικό ξενοδοχείο.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν κοντά στον ύποπτο, αυτός κατάφερε να μπει με μεγάλη μαεστρία σε ένα περιπολικό και να τους ξεφύγει για να αρχίσει μια κινηματογραφική καταδίωξη.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, τα περιπολικά της αστυνομίας κατάφεραν να φτάσουν τον ύποπτο και τον ανάγκασαν να βγάλει το κλεμμένο περιπολικό εκτός δρόμου, καταλήγοντας στο δάσος.

Τόσο οι αστυνομικοί του Cocoa αλλά και αυτοί της κομητείας Volusia που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάφεραν να πλησιάσουν το κατεστραμμένο περιπολικό προκειμένου να συλλάβουν τον δράστη. Ωστόσο, αυτός παρότι στο σημείο είχαν μαζευτεί αρκετοί αστυνομικοί κατάφερε να ξετρυπώσει από το δάσος και να μπει σε ένα άλλο περιπολικό.

Έτσι ακολούθησε ένας δεύτερος γύρος καταδίωξης, ο οποίος μερικά μίλια πιο κάτω έλαβε τέλος, όταν ένα πρόβλημα στο περιπολικό ανάγκασε τον δράστη να βγει εκτός δρόμου. Αυτή τη φορά όμως, δεν ήταν τόσο τυχερός καθώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Πλέον αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες, όπως κλοπή όπλου, κλοπές αυτοκινήτων, οδήγηση χωρίς άδεια καθώς και ένοπλη διάρρηξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ