Είπε στην κόρη της, για πρωταπριλιάτικο αστείο, ότι την πυροβόλησαν, αλλά... δεν τελείωσε καθόλου καλά!

Gazzetta team
Είπε στην κόρη της, για πρωταπριλιάτικο αστείο, ότι την πυροβόλησαν, αλλά... δεν τελείωσε καθόλου καλά!
Η Άρνθια Ουίλις θα έχει να θυμάται τη φετινή Πρωταπριλιά για όλη της τη ζωή και σίγουρα θα ξανασκεφτεί πολλές φορές το αν θα κάνει ξανά κάποια φάρσα.

Κάποιες φορές, όχι μόνο δεν είναι αστείο, αλλά η κατάληξη μπορεί να είναι αρκετά άσχημη και να μην την έχουμε καν φανταστεί. Όπως η Άρνθια Ουίλις, η οποία ήθελε να κάνει ένα πρωταπριλιάτικο αστείο στην κόρη της, αλλά όπως φαίνεται δεν θα ξαναγιορτάσει ποτέ την πρωταπριλιά, μετά από όλα αυτά που συνέβησαν.

Η 58χρονη μητέρα λοιπόν, πήρε τηλέφωνο την κόρη της στη δουλειά, θέλοντας να της κάνει πλάκα για την πρωταπριλιά και της είπε ότι... την πυροβόλησαν. Και εδώ ξεκινάνε όλα...

Η κόρη της έντρομη και σε κατάσταση σοκ, πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, αφού η καήμενη νόμιζε πως όντως ήταν αληθινό. Για σκεφτείτε την λίγο.

Αμέσως αστυνομικές δυνάμεις με 15-20 άντρες πήγαν στο σπίτι της Ουίλις και το απέκλεισαν, ενώ μετέβη εκεί και πυροσβεστικό όχημα.

Όταν κανείς δεν ανταποκριθήκε στο κάλεσμα των αστυνομικών, αυτοί έσπασαν την πόρτα και μπούκαραν μέσα στο σπίτι με ασπίδες και όπλα, για να δουν τι συμβαίνει.

Ο υπεύθυνος της αστυνομίας Ρόναλντ Χαντ, είπε ότι η Άρνθια Ουίλις ήταν στη δουλειά, στο μέρος όπου έσπευσαν στη συνέχεια για να τη... συλλάβουν.

«Την πρωταπριλιά, μπορεί κάποια μικρά αστεία να είναι καλά, αλλά όχι σε αυτές τις περιπτώσεις» δήλωσε ο Χαντ.

Να κάνουμε τον απολογισμό της φάρσας; Μία σοκαρισμένη κόρη, μία μητέρα η οποία συνελήφθη και ένα σπίτι με ένα σωρό ζημιές. Δεν πήγε και καλά η φετινή πρωταπριλιά, που μάλλον θα ήταν και η τελευταία για την Άρνθια Ουίλις για να σκαρώσει κάποια πλάκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ