Ο Τραμπ φτιάχνει τη δική του πλατφόρμα αφού τα social media τον πέταξαν εκτός

Gazzetta team
Ο Τραμπ φτιάχνει τη δική του πλατφόρμα αφού τα social media τον πέταξαν εκτός
Οι λογαριασμοί του Ντόναλντ Τραμπ στα social media έχουν ανασταλεί για υποκίνηση της βίας και ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ σε 2-3 μήνες θα έχει τη δική του πλατφόρμα για να... μιλά «ελεύθερα».

Δυναμική επιστροφή στα social media ετοιμάζει ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά με τη... δική του πλατφόρμα. Ο 45ος και τέως πρόεδρος των ΗΠΑ έχει «εκδιωχθεί» από τα social media και όπως τονίζει ένας από τους συμβούλους του, ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά μέσω δικής του εταιρείας ώστε να είναι δημόσιος ο λόγος του.

«Νομίζω πως ετοιμαζόμαστε να δούμε τον πρόεδρο Τραμπ να επιστρέφει στα social media, σε δύο ή τρεις μήνες» ανέφερε ο Τζέισον Μίλερ στο Fox News. Συμπλήρωσε δε πως θα είναι το πιο «καυτό» μέσο στα social media και πως αναμφισβητήτα θα επανπροσδιορίσει το «παιχνίδι».

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ανασταλεί από το Twitter και το Facebook, από τον περασμένο Ιανουάριο, μετά τα θανατηφόρα επεισόδια στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον. Στην επίθεση της 6ης Ιανουαρίου από τους οπαδούς του Τραμπ, σκοτώθηκαν πέντε άνθρωποι μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός.

Λίγες μέρες αργότερα στον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter εμφανίστηκε το μήνυμα: «Ο λογαριασμός έχει μόνιμα ανασταλεί λόγω υποκίνησης της βίας». Ο Τραμπ είχε κατηγορηθεί ότι αυτός υποκίνησε με τους πύρινους λόγους του τα επεισόδια στο Καπιτώλιο από τους οπαδούς του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιούσε το twitter για πάνω από 10 χρόνια ώστε να μιλάει απευθείας στους ψηφοφόρους του.

Πως θα είναι η πλατφόρμα του Τραμπ;

Απαντήσεις για το πως θα είναι η νέα πλατφόρμα των social media του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουμε ακόμα, με τον Τζέισον Μίλερ να αρνείται να δώσει περαιτέρω πληροφορίες και αρκέστηκε απλά στο «όλοι περιμένουν να δουν τι ακριβώς ο πρόεδρος Τραμπ θα κάνει».

Ο σύμβουλος του Τραμπ πρόσθεσε μάλιστα πως ήδη έχει ξεκινήσει επαφές υψηλού επιπέδου με ομάδες για τη δημιουργία της νέας του πλατφόρμας, στο εξοχικό του στο Μαρ ε Λάγκο στη Φλόριντα. «Αυτή είναι πλατφόρμα θα εξελιχθεί σε κάτι μεγάλο, με δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους», ανέφερε ενδεικτικά ο σύμβουλος του τέως προέδρου των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ